Početna » Fun » Hi-tech »

Logitech Harmony 1100

 
Logitech Harmony 1100
Hi-tech | dodato 14.01.2009.
Detalji

Bilo koji uređaj koji nije u bazi može brzo da se doda.

 
 

Samo jednim dodirom Harmony 1100, prilagođen dlanu, daje vam moć kontrole nad kućnim sistemom zabave.

Ovo je druga godina zaredom da je Logitech daljinski upravljač iz porodice Harmony nagrađen tom nagradom.
Recite zbogom komplikovanom i obimnom uputstvu za korišćenje kućnog sistema zabave! Logitech je na CES-u (Consumer Electronics Show) predstavio Logitech® Harmony® 1100 napredni univerzalni daljinski upravljač koji pruža moćnu kontrolu nad kućnim sistemom zabave. Logitech-ov najnoviji daljinski upravljač omogućava da, uz pomoć ekrana ekrana u boji, veličine 3,5 inča i osetljivog na dodir, rasporedite komande po vašoj želji. Harmony 1100 daljinski je dobio nagradu CES 2009 Design and Engineering Award: Best of Innovations in the Home-Entertainment Accessories category (najbolja inovacija u kategoriji dodataka za sisteme kućne zabave). Ovo je druga godina zaredom da je Logitech daljinski upravljač iz porodice Harmony nagrađen tom nagradom.
“Harmony 1100 je prirodni nastavak onoga što Harmony obećava – pojednostavljenje današnjih kompleksnih kućnih sistema zabave”, rekao je Ašiš Arora, potpredsednik i generalni menadžer Harmony poslovne jedinice kompanije Logitech. “Dok sve više ljudi dobija kompleksnije kućne sisteme zabave, Harmony 1100 pomaže da iskustvo korišćenja bude što bolje za samo delić cene tradicionalnih naprednih upravljača.”
Samo jednim dodirom Harmony 1100, prilagođen dlanu, daje vam moć kontrole nad kućnim sistemom zabave. Odlična baza za kontrolu sistema sa potpuno redizajniranim softverom, ekranom veličine 3,5 inča, osetljivim na dodir i QVGA rezolucijom. Korišćenjem novog Harmony softvera možete selektovati komande koje najčešće koristite i staviti ih na ekran. Ako volite da gledate filmove i stalno koristite tastere Play i Pause, možete da namestite da te komande budu dostupne na ekranu Harmony 1100 daljinskog upravljača čim pustite film.
Kao dodatak podešavanju ekrana, Harmony 1100 nudi detalje koji ga čine lakim za upotrebu, poput vođica raspoređenih oko ekrana koje pomažu da pozicionirate prste i odaberete pravu komandu. Gornja strana oklopa upravljača je od brušenog aluminijuma, a donja je meka na dodir što čini upravljač, osim odlično stilizovanog dodatka za dnevnu sobu, vrlo udobnim u ruci. Harmony 1100 se može ponovo napuniti kada se isprazni, tako da nema potrebe za menjanjem baterija.
Da bi doprineo ulepšavanju prostora, Harmony 1100 može da koristi i RF bežičnu tehnologiju. Harmony® RF Extender (koji se prodaje posebno) kombinovan sa Harmony 1100 upravljačem omogućava kontrolu uređaja koji su iza zatvorenih vrata ili se čak nalaze u drugoj sobi (do 30m udaljenosti).
Jedan dodir za vašu zabavu
Harmony 1100 pruža prepoznatljive prednosti Harmony familije daljinskih upravljača, uključujući i njegovu jedinstvenu kontrolu jednim dodirom u čijoj osnovi je najveća svetska baza A/V kontrole uređaja za zabavu. Cela porodica može jednostavno da koristi daljinski birajući odgovarajuće ikone na njegovom ekranu, na primer, “Watch TV”, a zatim Harmony 1100 upravljač uradi ostalo. Upravljač će uključiti TV, DVD plejer, A/V risiver i sve ostale potrebne uređaje. Nema potrebe za pojedinačnom kontrolom svakog uređaja jer Harmony 1100 upravljač kontroliše sve.
Podešavanje putem interneta
Logitech-ova internet podešavanja omogućavaju da Harmony 1100 proradi što lakše. Sa intuitivnim pomoćnikom podešavanja, Harmony 1100 online interfejs, omogućava da unesete podatke o komponentama iz sistema. Zatim se ta informacija automatski upoređuje sa odgovarajućim karakteristikama, diskretnim kodovima i infracrvenim komandama više od 225,000 uređaja, od preko 5,000 različitih proizvođača koji se nalaze u Logitech-ovoj internet bazi. Bilo koji uređaj koji nije u bazi može brzo da se doda. Ukoliko želite da dodate uređaj u dnevnu sobu, možete biti sigurni da će Harmony 1100 upravljač harmonično „sarađivati” sa uređajima koje već posedujete, kao i sa onima koje ćete posedovati u budućnosti.
Cena i dostupnost
Harmony 1100 se očekuje u Evropi početkom februara po predloženoj maloprodajnoj ceni od 449 evra.
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
“Best Buy Automobil u Evropi 2020.”: Opel Corsa
Opel Corsa osvojio prestižnu nagradu „Best Buy Automobil godine u Evropi 2020.”...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Sony Walkman X serije fantastičan!

Iako je predstavljen još početkom godine, Sony Walkman X serije (NWZ-X1000) postao je dostojan konkurent popularnom iPod To...

connect Srbija

Mnogobrojne rubrike, tekstovi i slike o mobilnim telefonima i njihovim platformama, veliki pregled mobilnih telefona sa ugra...

Novi "prodavac" Apple proizvoda

Iz kompanije Apple su najavili nov sistem za prezentaciju proizvoda, a povodom obeležavanja deset godina od otvaranja svoje ...