Početna » Fun » Hi-tech »

Društvene mreže za... ribice?

 
Detalji

Korisniku i vlasniku zlatne ribice omogućeno je da razgovara sa drugim ribicama i njihovim vlasnicima preko mikrofona, a tu su i razne simulacije vibracija i mehurića u vodi.

 
 

Za sada nema mnogo tehničkih detalja o ovom konceptualnom dizajnu, pod nazivom „My Chumby´s Fish”.

Uređaj koristi bežičnu konekciju, a moguća je interakcija između drugih ribica na netu, pa je tako vašoj ribici omogućeno da vidi svog druga ili drugaricu putem veb kamere.
Verovatno je dizajner Bruno Fosi smatrao da su zlatne ribice prilično usamljene u svojim malim akvarijumima, pa ga je to inspirisalo da kreira uređaj uz pomoć koga možete da automatizujete akvarijum i omogućite mu „online” pristup Internetu.

Za sada nema mnogo tehničkih detalja o ovom konceptualnom dizajnu, pod nazivom „My Chumby´s Fish”, ali pretpostavlja se da uređaj očitava uslove i promene u akvariijumu i emituje ih na svom displeju u vidu neke animacije.

Uređaj koristi bežičnu konekciju, a moguća je interakcija između drugih ribica na netu, pa je tako vašoj ribici omogućeno da vidi svog druga ili drugaricu putem veb kamere (!!??).

Korisniku i vlasniku zlatne ribice omogućeno je da razgovara sa drugim ribicama i njihovim vlasnicima preko mikrofona, a tu su i razne simulacije vibracija i mehurića u vodi.

Odličan način da vaša ribica izađe i depresije, malo se socijalizuje, a i vi zajedno sa njom. (Mondo)Pogledaj i:

ribice

,

drustvena mreza

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Trejler za film "Društvena mreža"

Od reditelja Dejvida Fincera i scenariste Arona Sorkina dolazi film “Drustvena mreza”, film koji objasnjava da ne mozete ...

I Twitter počeo da "predlaže prijatelje"

Sve popularnija društvena mreža Twitter uvela je značajnu novinu za korisnike koji su često lutali u internoj pretrazi u ...

Društvena mreža

Jedne noći 2003. godine, student sa Harvarda i programerski genije, Mark Zukerberg, seo je za kompjuter i pun entuzijazma po...