Početna » Fun » Hi-tech »

Društvene mreže za... ribice?

 
Detalji

Korisniku i vlasniku zlatne ribice omogućeno je da razgovara sa drugim ribicama i njihovim vlasnicima preko mikrofona, a tu su i razne simulacije vibracija i mehurića u vodi.

 
 

Za sada nema mnogo tehničkih detalja o ovom konceptualnom dizajnu, pod nazivom „My Chumby´s Fish”.

Uređaj koristi bežičnu konekciju, a moguća je interakcija između drugih ribica na netu, pa je tako vašoj ribici omogućeno da vidi svog druga ili drugaricu putem veb kamere.
Verovatno je dizajner Bruno Fosi smatrao da su zlatne ribice prilično usamljene u svojim malim akvarijumima, pa ga je to inspirisalo da kreira uređaj uz pomoć koga možete da automatizujete akvarijum i omogućite mu „online” pristup Internetu.

Za sada nema mnogo tehničkih detalja o ovom konceptualnom dizajnu, pod nazivom „My Chumby´s Fish”, ali pretpostavlja se da uređaj očitava uslove i promene u akvariijumu i emituje ih na svom displeju u vidu neke animacije.

Uređaj koristi bežičnu konekciju, a moguća je interakcija između drugih ribica na netu, pa je tako vašoj ribici omogućeno da vidi svog druga ili drugaricu putem veb kamere (!!??).

Korisniku i vlasniku zlatne ribice omogućeno je da razgovara sa drugim ribicama i njihovim vlasnicima preko mikrofona, a tu su i razne simulacije vibracija i mehurića u vodi.

Odličan način da vaša ribica izađe i depresije, malo se socijalizuje, a i vi zajedno sa njom. (Mondo)Pogledaj i:

ribice

,

drustvena mreza

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Moskvičem do pakla
Drama “Moskvičem do pakla” građena je na autentičnoj priči o mladiću koji je u saobraćajnoj nesreći izgubio devojku....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

I Twitter počeo da "predlaže prijatelje"

Sve popularnija društvena mreža Twitter uvela je značajnu novinu za korisnike koji su često lutali u internoj pretrazi u ...

Dodeljen "Zlatni globus"

Obaveštavamo vas da su sinoć, po 68. put, dodeljene nagrade prestižne filmske nagrade Zlatni globus, na Beverli Hilsu....

"Društvena mreža " na prvom mestu

Film "Društvena mreža" zabeležio je sjajan uspeh i nalazi se na prvom mestu američke Box Office liste, zaradivši $23 mil...