Početna » Fun » Hi-tech »

I-DOG, zvučnik koji laje

 
I-DOG, zvučnik koji laje
Hi-tech | dodato 20.11.2008.
Detalji

I-DOG Soft Speaker je tako pufnast i mekan da ćete jednostavno stalno želeti da ga mazite i gnjavite.

 
 

Ipak, on svoju funkcionalnost najviše pokazuje kao zvučnik.

I-DOG je verovatno jedan od najpoznatijih IT gedžeta, a sada dolazi sa funkcijom zvučnika.
Upoznajte vašeg novog ljubimca! I-DOG je verovatno jedan od najpoznatijih IT gedžeta, a sada dolazi sa funkcijom zvučnika.
I-DOG Soft Speaker je tako pufnast i mekan da ćete jednostavno stalno želeti da ga mazite i gnjavite. Ipak, on svoju funkcionalnost najviše pokazuje kao zvučnik. Potrebno je samo uključiti I-DOG na vaš muzički plejer i zabava može da počne.
Ugrađeni zvučnici ovog gedžeta reprodukovaće svaku muziku, a dodatna opcija je i mogućnost da I-DOG zapleše sa vama u ritmu iste.
Ova simpatična kuca čak može i da menja raspoloženje u zavisnosti od toga kakvu muziku slušate. Sve to oslikavaće se na svetlećim LED lampicama na njegovoj glavi.
I-DOG Soft Speaker za rad koristi tri standardne AA baterije, a prodaje se po ceni od 35 američkih dolara. (Mondo)Pogledaj i:

i dog

,

zvucnik

,

laje

 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Jean Michel Jarre - najveći zvučnik

Jean Michel Jarre nije samo vrhunski muzičar, već i vrlo inovativni pronalazač....

I-DOG, zvučnik koji laje

Ugrađeni zvučnici ovog gedžeta reprodukovaće svaku muziku, a dodatna opcija je i mogućnost da I-DOG zapleše sa vama u r...