Početna » Fun » Hi-tech »

Kompjuter snova po željama korisnika

 
Detalji

Sajt WePC podeljen je na tri grupe - za dizajniranje standardnih laptopova, lakih i malih prenosivih računara koji su pogodni za pretraživanje interneta (netbook) i laptopova dizajniranih za igranje video igara.

 
 

Kako je preneo Cnet, većina sugestija odnosi se na standardne želje korisnika ličnih računara.

Na sajtu se mogu naći i kreativni predlozi, pa je jedan posetilace predložio da se napravi vodootporni laptop, koji sija u noći.
Proizvođač čipova Intel i proizvođač računara Asus pokrenuli su internet sajt za prikupljanje informacija o tome kakve kompjutere potrošači žele, a cilj im je da proizvedu računar snova.
Sajt WePC podeljen je na tri grupe - za dizajniranje standardnih laptopova, lakih i malih prenosivih računara koji su pogodni za pretraživanje interneta (netbook) i laptopova dizajniranih za igranje video igara.
„Posetioci sajta mogu da razmenjuju ideje, glasaju o ponuđenim rešenjima i da se uključe u diskusiju sa drugim članovima zajednice o kvalitetima ´računara snova´ ”, navodi se u saopštenju Intela.
Kako je preneo Cnet, većina sugestija odnosi se na standardne želje korisnika ličnih računara - da baterije budu jače, da svetlo ekrana bude prijatnije i da računari budu lakši, a neki korisnici imaju i predloge koji se odnose na tip procesora ili povezivanje preko mreža treće generacije.
Na sajtu se mogu naći i kreativni predlozi, pa je jedan posetilace predložio da se napravi vodootporni laptop, koji sija u noći. (Beta)Pogledaj i:

racunari

,

netbook

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
16. Beogradski salon vina
16. Beogradski salon vina, biće održan 6. i 7. decembra 2019. u hotelu Hyatt Regency...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Umreženih uređaja koliko i ljudi

Broj umreženih uređaja danas jednak je broju svetske populacije, a do 2015. godine očekuje se da taj broj bude dupliran....

Windows 8 RTM “procurio” na internet

Konačna kopija Windowsa 8 “procurila” je u četvrtak na internet, samo dan nakon što je Microsoft saopštio da je novi ...

Nova paleta MacBook Pro računara

"Epl" (Apple) je lansirao novu paletu računara MacBook Pro za 2011, a razlika među njima je u ugrađenim čipovima....