Početna » Fun » Hi-tech »

Kompjuter snova po željama korisnika

 
Detalji

Sajt WePC podeljen je na tri grupe - za dizajniranje standardnih laptopova, lakih i malih prenosivih računara koji su pogodni za pretraživanje interneta (netbook) i laptopova dizajniranih za igranje video igara.

 
 

Kako je preneo Cnet, većina sugestija odnosi se na standardne želje korisnika ličnih računara.

Na sajtu se mogu naći i kreativni predlozi, pa je jedan posetilace predložio da se napravi vodootporni laptop, koji sija u noći.
Proizvođač čipova Intel i proizvođač računara Asus pokrenuli su internet sajt za prikupljanje informacija o tome kakve kompjutere potrošači žele, a cilj im je da proizvedu računar snova.
Sajt WePC podeljen je na tri grupe - za dizajniranje standardnih laptopova, lakih i malih prenosivih računara koji su pogodni za pretraživanje interneta (netbook) i laptopova dizajniranih za igranje video igara.
„Posetioci sajta mogu da razmenjuju ideje, glasaju o ponuđenim rešenjima i da se uključe u diskusiju sa drugim članovima zajednice o kvalitetima ´računara snova´ ”, navodi se u saopštenju Intela.
Kako je preneo Cnet, većina sugestija odnosi se na standardne želje korisnika ličnih računara - da baterije budu jače, da svetlo ekrana bude prijatnije i da računari budu lakši, a neki korisnici imaju i predloge koji se odnose na tip procesora ili povezivanje preko mreža treće generacije.
Na sajtu se mogu naći i kreativni predlozi, pa je jedan posetilace predložio da se napravi vodootporni laptop, koji sija u noći. (Beta)Pogledaj i:

racunari

,

netbook

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Uskoro PC u svim školama u Srbiji

Ministarstvo za telekomunkacije i informaciono društvo je počelo da sprovodi projekat "Digitalne škole", koji podrazumeva ...

Apple poklanja zaštitne maske

Apple će korisnicima telefona iPhone 4 poklanjati maske koje bi trebalo da reše problem sa prijemom signala....

Fujitsu Lifebook T580

Kompanija Fujitsu je predstavila novi konvertibilni tablet sa ekranom dijagonale od 10,1 inča - Lifebook T580....