Početna » Fun » Hi-tech »

Dostupan Adobe Flash Player 10

 
Detalji

Flash Player koristiti se na 98% računara sa pristupom internetu, a iz Adobea očekuju da će nova verzija biti podjednako dobro prihvaćena kao i prethodne.

 
 

Ujedno, ove inovacije doprineće budećem radu Open Screen projekta, kao što je uvođenje Flash Playera 10 na mobilne uređaje.

Kompanija Adobe učinila je Flash Player 10 dostupnim za preuzimanje.
Kompanija Adobe učinila je Flash Player 10 dostupnim za preuzimanje.
Na stranici www.adobe.com/go/getflashpayer od sada možete besplatno preuzeti novi Adobe Flash Player 10 za Windows, GNU/Linux i Macintosh operativne sisteme, dok se podrška za Solaris očekuje do kraja ove godine.
Unapređenja u vidu nove podrške za korisničke filtere i efekte, izvornu 3D transformaciju i animaciju, naprednu audio obradu i ubrzanje GPU hardvera smanjiće ograničenja kreativnog procesa dizajnera i programera. Ujedno, ove inovacije doprineće budećem radu Open Screen projekta, kao što je uvođenje Flash Playera 10 na mobilne uređaje.
Flash Player koristiti se na 98% računara sa pristupom internetu, a iz Adobea očekuju da će nova verzija biti podjednako dobro prihvaćena kao i prethodne. (B92)Pogledaj i:

adobe

,

player

,

dostupan

 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Dostupan Adobe Flash Player 10

Unapređenja u vidu nove podrške za korisničke filtere i efekte, izvornu 3D transformaciju i animaciju, naprednu audio obra...

Android će dobiti Flash podršku

Adobe je odlučio da ne razvija Flash za iPhone i iPad uređaje....

Iznajmi Adobe Photoshop

Adobe planira da počne da iznajmljuje program Creative Cloud i to na mesečnoj bazi....