Početna » Fun » Hi-tech »

Siemens Solar - neka bude svetlost!

 
Detalji

Tastatura je transparentna i osetljiva na dodir, dok je OLED displej providan.

 
 

Siemens Solar predstavlja ideju kako bi jedan takav telefon mogao da izgleda i po svemu sudeći, radi se o sjajno dizajniranom uređaju.

Cela prednja strana ovog telefona je jedan veliki panel koji absorbuje sunčevu svetlost.
Kompanija Siemens predviđa da bi mnogi u skorijoj budućnosti mogli da pređu na upotrebu telefona koji se napajaju sunčevom energijom, pa je napravio koncept takvog telefona.
Siemens Solar predstavlja ideju kako bi jedan takav telefon mogao da izgleda i po svemu sudeći, radi se o sjajno dizajniranom uređaju.
Cela prednja strana ovog telefona je jedan veliki panel koji absorbuje sunčevu svetlost. Tastatura je transparentna i osetljiva na dodir, dok je OLED displej providan.
Solar je napravljen od metala, stakla i ekološke plastike.
Za sada je nepoznato da li telefon ovakvog koncepta radi i kada će biti pušten u komercijalnu proizvodnju, ali sama ideja je za pohvalu. (Mondo)Pogledaj i:

siemens solar

,

mobilni

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
“Best Buy Automobil u Evropi 2020.”: Opel Corsa
Opel Corsa osvojio prestižnu nagradu „Best Buy Automobil godine u Evropi 2020.”...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

“iPhone 4” kupilo 1,7 miliona ljudi

Američki proizvođač kompjutera Apple je za prva tri dana od puštanja u maloprodajnu mrežu prodao 1,7 miliona novih telef...

Mango - novi Windows Phone

Microsoft je predstavio novu verziju svog operativnog sistema Windows Phone pod nazivom Mango....

Samsung Galaxy R

Samsung Electronics je lansirao Samsung Galaxy R, najnoviji smart telefon sa Android 2.3 operativnim sistemom. Tanak i lagan,...