Početna » Fun » Hi-tech »

Solarna tastatura

 
Solarna tastatura
Hi-tech | dodato 18.09.2008.
Detalji

Svoj bežični pristup računaru tastatura ostvaruje već standardno primenjivanom vezom frekvencije 2,4 GHz, a signal će biti dovoljan za rad udaljen do 10 metara od računara.

 
 

Same baterije moguće je izvaditi i promeniti u slučaju da ostanu prazne, a svetlosti nema.

Kompanija Buffalo je japanskom tržištu predstavila energetski obnovljivu bežičnu računarsku tastaturu čudnog naziva BSKBW01SB.
Kompanija Buffalo je japanskom tržištu predstavila energetski obnovljivu bežičnu računarsku tastaturu čudnog naziva BSKBW01SB. Tastatura svoje obnovljive litijum - jonske baterije po potrebi puni električnom energijom proizvedenom iz solarnih ćelija postavljenih iznad numeričkog dela. Same baterije moguće je izvaditi i promeniti u slučaju da ostanu prazne, a svetlosti nema. Svoj bežični pristup računaru tastatura ostvaruje već standardno primenjivanom vezom frekvencije 2,4 GHz, a signal će biti dovoljan za rad udaljen do 10 metara od računara. Iznad standardnih F tastera nalaze se i 17 multimedijalnih i za rad korisnih dodatnih tastera. Cena na japanskom tržištu iznosi $135. (coolest-gadgets.com)Pogledaj i:

tastatura

,

solarna

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Moskvičem do pakla
Drama “Moskvičem do pakla” građena je na autentičnoj priči o mladiću koji je u saobraćajnoj nesreći izgubio devojku....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Solarni ranac hit proleća

Proleće je stiglo, vreme je za šetnje u prirodi. Ako na leđa stavite solarni ranac ne brinite kako ćete ohladiti pivo, na...

Samsung B5310 CorbyPRO

Ispod šarene Corby maske B5310 krije se udobna QWERTY tastatura, Wi-Fi i (neočekivanog) A-GPS modula....

Tastatura za putnike

Poseduje 99 tastera (uključujući i numerički deo), a smeštena je u specijalnu zaštitnu klizeću futrolu....