Početna » Fun » Hi-tech »

BlackBerry napreduje u Americi

 
Detalji

Vodeći proizvođač mobilnih telefona u SAD-u je i dalje Motorola sa udelom od 25,8%, odnosno 10,8 miliona isporučenih mobilnih telefona.

 
 

elokupno tržište je brojeći prema količini isporučenih mobilnih telefona poraslo 5,3% u odnosu na isto razdoblje godinu ranije, odnosno isporuke su porasle sa 39,8 na 41,9 miliona komada.

Research In Motion ( RIM ) je sa svojim uređajima BlackBerry u drugom kvartalu po prvi put zauzeo više od 10% tržišta mobilnih telefona u SAD-u.
Research In Motion ( RIM ) je sa svojim uređajima BlackBerry u drugom kvartalu po prvi put zauzeo više od 10% tržišta mobilnih telefona u SAD-u. Celokupno tržište je brojeći prema količini isporučenih mobilnih telefona poraslo 5,3% u odnosu na isto razdoblje godinu ranije, odnosno isporuke su porasle sa 39,8 na 41,9 miliona komada. Vodeći proizvođač mobilnih telefona u SAD-u je i dalje Motorola sa udelom od 25,8%, odnosno 10,8 miliona isporučenih mobilnih telefona. Sledi je LG sa 8,8 miliona isporučenih uređaja i udelom od 21%, a treći je Samsung koji sa isporučenih 7,8 miliona mobilnih telefona drži udeo od 19%. Četvrti je RIM, sa udelom nešto većim od 10%, a globalno uverljivo vodeća Nokia je na tržištu SAD-a tek peta su udelom na tržištu od 7%. (strategyanalytics.com)Pogledaj i:

BlackBerry

,

Amerika

,

telefoni

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Skype na Nokia telefonima

Čuveni sistem za glasovnu komunikaciju preko Interneta Skype sada je dostupan i preko virtuelne prodavnice....

U Emiratima zabranjuju Blackberry?

Vlasti dveju zalivskih zemalja najavile su da će ograničiti ili suspendovati upotrebu "pametnih" telefona marke Blackberry ...

Tudja Amerika

Priča prati život dva emigranta, Srbina Baje i Španca Alfonsa....