Početna » Fun » Hi-tech »

Konferencija korisnika Primavera

 
Detalji

Ova korisnička konferencija okupiće preko 100 predstavnika iz tridesetak domaćih kompanija, koji su korisnici Primavera softvera,a čija je delatnost usko vezana za oblast upravljanja projektima.

 
 

U želji da povežemo sve one koji se u našem regionu bave upravljanjem projektima, ili žele da postanu šampioni u ovoj oblasti, organizujemo Godišnju konferenciju korisnika Primavera softvera 2008.

Da podsetimo, PRIMAVERA Systems je američka kompanija koja je već 25 godina vodeći proizvođač softvera u oblasti upravljanja, planiranja i kontrole projekata.
Centar za upravljanje projektima-CPM, već deset godina, promoviše profesiju upravljanja projektima praktičnom metodološkom obukom, implementacijom savremenih softverskih rešenja i pružanjem konsalting usluga na projektima i neprikosnoveni je lider u ovoj oblasti. U želji da povežemo sve one koji se u našem regionu bave upravljanjem projektima, ili žele da postanu šampioni u ovoj oblasti, organizujemo Godišnju konferenciju korisnika Primavera softvera 2008, u četvrtak, 18.09.2008. u hotelu Šumadija, Šumadijski trg 8, sa početkom u 10:00 časova.
Da podsetimo, PRIMAVERA Systems je američka kompanija koja je već 25 godina vodeći proizvođač softvera u oblasti upravljanja, planiranja i kontrole projekata. Korisnici PRIMAVERA softvera, više od 76,000 kompanija širom sveta, kreću se u rasponu od Vladinih organizacija sve do velikih multinacionalnih korporacija. Profesionalci iz svih oblasti privrede koriste Primaverine proizvode za planiranje, praćenje, analizu, kontrolu i upravljanje važnim projektima.
Ova korisnička konferencija okupiće preko 100 predstavnika iz tridesetak domaćih kompanija, koji su korisnici Primavera softvera,a čija je delatnost usko vezana za oblast upravljanja projektima.
Pored toga što ćemo predstaviti najnovije proizvode kuće Primavera, centralni događaj konferencije biće prezentacije lokalnih stručnjaka, koji poseduju bogato iskustvo u realizaciji investicionih i razvojnih projekata, kako u zemlji, tako u inostranstvu. Korisnici će, tokom događaja, biti u prilici da upoznaju predstavnike drugih projektno orjentisanih firmi, da ostvare brojne poslovne kontakte, ali i da potraže odgovore na pitanja vezana za svakodnevne poslovne izazove.
Tokom koktela, koji će biti organizovan u bašti hotela Šumadija, korisnici će moći da se bliže upoznaju sa najnovijim Primavera proizvodima, a posle koktela dodelićemo vrednu nagradu donosiocu najstarije originalne verzije bilo kog Primavera softvera. Ovaj događaj prestavlja idealnu priliku za upoznavanje Primavera-CPM tima, kao i drugih korisnika naših softvera i profesionalaca iz oblasti upravljanja projektima u regionu.
Tema ovogodišnje konferencije je „Uspešni projekti – uspešno poslovanje". Steknite uvid i ideje o tome kako da postignete aktivan pregled svojih projekata, kako da bez greške planirate i upravljate projektima i resursima, kako da maksimizirate projektne investicije kroz upravljanje portfolijima, i da primenom naučenih lekcija na nove projekte doprinesete većem poslovnom uspehu Vaše kompanije.
Imaćete priliku da čujete šta nam novo Primavera donosi u narednom periodu, koji su to novi proizvodi i kako njihova primena može da doprinese uspehu Vaših projekta. Takođe, bićete u prilici da čujete iskustva domaćih kompanija u primeni naših softvera, ali i da čujete nešto o iskustvima domaćih stručnjaka na međunarodnim projektima.
U jubilarnoj godini, kako za Primaveru, koja slavi 25 godina rada, tako i za CPM, koji je već 10 godina regionalni lider u oblasti upravljanja projektima, vrednu nagradu osvojiće najverniji korisnik: onaj, koji na Konferenciju donese najstariji licencirani primerak Primavera softvera!
Kotizacija za učešće na Konferenciji za korisnike Primavera softvera koji su u tehničkom održavanju je besplatna, a za ostale iznosi 2.000 dinara po učesniku (u cenu je uračunat PDV). Za grupe je obezbeđen popust.Pogledaj i:

Primavera

,

softver

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Opel Insignia sa najmodernijim IntelliLux LED® Pixel svetlima
Nova adaptivna IntelliLux LED® Pixel svetla sada imaju 84 LED elementa po jednom faru...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Apple lansirao iOS 5

Na tržište je lansirana najnovija verzija operativnog sistema kompanije Apple - iOS 5 koja donosi 200 noviteta....

Suzbijanje prodaje piratskog softvera

Tokom prethodnih nedelja u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije sprovedeno je niz akcija uperenih ...

Poreska uprava pojačava kontrolu

Poreska uprava u 2010. godini počinje pojačanu kontrolu legalnosti softvera. Do sada su poreski inspektori kontrolisali da ...