Početna » Fun » Hi-tech »

Logitech Squeezebox Boom

 
Logitech Squeezebox Boom
Hi-tech | dodato 30.08.2008.
Detalji

Ljubitelji jakih basova mogu da koriste i vezu za sabvufer, a ukoliko ipak želite da uživate samo Vi u muzici, tu je standardni džek za povezivanje slušalica.

 
 

Sada, lakše nego ikada pre, digitalnu muziku možete dovesti u svoj dom i za to Vam nisu potrebni ni kablovi, ni dodatna audio oprema.

Potrebno je samo da ga povežite i biće pripremljen da zatrese kuću!
Nova poslastica za sve ljubitelje dobrog zvuka stiže iz Logitecha - Logitech® Squeezebox™ Boom sve-u-jednom mrežni muzički plejer. Sada, lakše nego ikada pre, digitalnu muziku možete dovesti u svoj dom i za to Vam nisu potrebni ni kablovi, ni dodatna audio oprema. Potrebno je samo da ga povežite i biće pripremljen da zatrese kuću!
Kad uključite novi Logitechov plejer u struju, koristeći već postojeću kućnu mrežu, možete slušati muziku koju volite u kuhinji, spavaćoj sobi ili bilo kojoj prostoriji svog doma, bez povezivanja dodatnih zvučnika. Novi Logitechov plejer radi i kao alarm koji Vas može probuditi omiljenom melodijom. Daljinski upravljač se dobija u kompletu sa uređajem, a zahvaljujući malenom magnetu možete ga lako odložiti na vrh uređaja ili ga jednostavno “zalepiti” na frižider.
Ukoliko želite da slušate različitu muziku u različitim sobama svog doma, Squeezebox mrežni muzički sistem lako možete proširiti dodavanjem drugog Squeezebox Boom plejera u bilo koju prostoriju. Ukoliko već imate stereo sistem možete dodati neki drugi plejer iz Squeezebox familije poput Logitech® Squeezebox™ Duet mrežnog muzičkog sistema.
Nakon registracije vašeg Squeezebox Boom mrežnog muzičkog plejera, možete pristupiti hiljadama radio stanica i milionima pesama objedinjenih na SqueezeNetwork™ sajtu, Logitechovoj besplatnoj internet usluzi, bez potrebe da pamtite internet adrese ili šifre. Ljubitelji jakih basova mogu da koriste i vezu za sabvufer, a ukoliko ipak želite da uživate samo Vi u muzici, tu je standardni džek za povezivanje slušalica.
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Klaustrofobična komedija
Klaustrofobična komedija napisana je 1986. a praizvedbu je imala 6.11. 1987. u režiji Dušana Kovačevića......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Logitech Squeezebox Boom

Nova poslastica za sve ljubitelje dobrog zvuka stiže iz Logitecha - Logitech® Squeezebox™ Boom sve-u-jednom mrežni muzi...

Logitech isporučio milijarditog miša

Pionir razvoja kompjuterskih miševa tokom 1980-ih, Logitech je sa entuzijazmom pokrenuo skoro svaku veliku inovaciju u tehno...

Logitech Cordless Desktop Wave Pro

Inovativni talasasti okvir za tastere, konstantna kriva u obliku slova U i jastučasto oblikovan deo za odmor dlanova učini...