Početna » Fun » Hi-tech »

Sigurnosna video kamera

 
Sigurnosna video kamera
Hi-tech | dodato 29.08.2008.
Detalji

Sistem će proraditi 15 minuta nakon nameštanja, bez postavljanja dodatnih kablova ili podešavanja mreže.

 
 

Svoj dom ili radnju od danas možete zaštititi sa mnogo manje ulaganja nego u tradicionalne sigurnosne sisteme – bez podešavanja mreže ili provlačenja dodatnih kablova.

Logitech, prvi put u Evropi, predstavio je sopstvene sigurnosne video kamere, kao dodatak proizvodima za digitalno domaćinstvo.
Svoj dom ili radnju od danas možete zaštititi sa mnogo manje ulaganja nego u tradicionalne sigurnosne sisteme – bez podešavanja mreže ili provlačenja dodatnih kablova. Logitech, prvi put u Evropi, predstavio je sopstvene sigurnosne video kamere, kao dodatak proizvodima za digitalno domaćinstvo.
Ove sigurnosne kamere vezane su za računare, postavljaju se za samo 15 minuta, po principu “uradi sam”, omogućavaju e-mail obaveštenja o detektovanom kretanju i besplatan pregled situacije sa bilo kog udaljenog računara koji poseduje internet konekciju.
“Logitech je ponosan što predstavlja grupu proizvoda sigurnosnih video sistema za tržište Evrope,” rekao je Gregor Bieler, potpredsednik prodaje i marketinga potrošačke elektronike kompanije Logitech u Evropi. “Iskoristili smo moć digitalnog videa, računarskih i internet tehnologija da bismo Vam omogućili sigurniji dom ili radnju.”
Logitech sigurnosne video kamere dostupne su u osnovnim paketima ili kao dodatne kamere. To se odnosi na: Logitech® Indoor Video Security Master System, Logitech® Outdoor Video Security Master System i Logitech® Indoor Add-On Camera, Logitech® Outdoor Add-On Camera.
LAKA POSTAVKA KORISTI HOMEPLUG TEHNOLOGIJU
U tri jednostavna koraka možete da obezbedite svoj dom – instalirajte Logitech® Command Center PC softver, uključite USB risiver i priključite kameru. HomePlug koristi enkripciju za video i time povećava sigurnost prenosa.
Kamera, kad je postavljena, omogućava praćenje živih video snimaka ili pregled snimljenog videa. Inteligentna kamera detektuje pokret i snima video direktno na hard disk računara, što omogućava lak pregled i arhiviranje snimaka. Interfejs na računaru je intuitivan i omogućava laku navigaciju i podešavanje.
Za pružanje maksimalne udobnosti, Logitech bežični sigurnosni video sistem koristi inovativnu tehnologiju HomePlug™, koja prenosi video podatke preko postojeće kućne električne mreže. Sistem će proraditi 15 minuta nakon nameštanja, bez postavljanja dodatnih kablova ili podešavanja mreže.
OBAVEŠTENJA I DALJINSKI PREGLED
Čak i dok ste u pokretu imaćete osećaj da ste bezbedni sa Logitech sigurnosnim video kamerama. Sistem možete podesiti tako da Vam pošalje e-mail ili obaveštenje na mobilni telefon, ukoliko detektuje kretanje u nadgledanom prostoru. Možete se i prijaviti na svoj zaštićeni on-lajn nalog da biste uživo pratili video snimak preko računara sa internet konekcijom ili mobinog telefona sa Windows Mobile® operativnim sistemom.
Za maksimalnu pokrivenost možete dodati do šest Logitech unutrašnjih ili spoljašnjih kamera, u bilo kojoj kombinaciji.
Pogledaj i:

sigurnosna kamera

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Logitech - HD web kamera

Kompanija Logitech napravila je još jedan korak ka ispunjenju svog obećanja da će HD video omogućiti svima i na svakom me...

Vozači pazite - snima se

Na 14 mesta u Beogradu elektronsko registrovanje saobraćajnih prekršaja kao što su prolazak vozilom kroz crveno svetlo na ...

Sigurnosna video kamera

Ove sigurnosne kamere vezane su za računare, postavljaju se za samo 15 minuta, po principu “uradi sam”, omogućavaju e-m...