Početna » Fun » Hi-tech »

Cisco kupuje kompaniju PostPath

 
Detalji

PostPath softver kompatibilan je sa velikim brojem mobilnih klijenata.

 
 

Sa sedištem u Moutain View, Kalifornija, sa dodatnim poslovima u Sofiji, Bugarska, PostPath će pojačati postojeće email i calendaring sposobnosti Cisco WebEx Connect platforme.

Ova kombinacija će omogućiti klijentima da koriste kolaboraciju kako bi ubrzali poslovne procese, unutar i između poslova.
Kako bi unapredio još više svoj poslovni portfolio, Cisco je objavio nameru da kupi privatnu kompaniju PostPath, provajdera inovativnih e-mail i calendaring softvera. Sa sedištem u Moutain View, Kalifornija, sa dodatnim poslovima u Sofiji, Bugarska, PostPath će pojačati postojeće email i calendaring sposobnosti Cisco WebEx Connect platforme.
U današnjem brzom poslovnom svetu, efektivna i adaptivna kolaboracija od najvećeg je značaja za stvaranje i održavanje prednosti nad konkurencijom. Sa PostPath softverom, Cisco će proširiti svoje funkcionisanje email-a i kalendara svojom fleksibilnom software-as-a-service (SaaS) kolaborativnom platformom koja sadrži instant messaging, glas, video, podatke, upravljanje dokumentima i Web 2.0 aplikacije. Ova kombinacija će omogućiti klijentima da koriste kolaboraciju kako bi ubrzali poslovne procese, unutar i između poslova.
,,Kupovina PostPath unapređuje našu startegiju za razvoj integrisane kolaborativne platforme dizajnirane na način na koji poslujemo danas i kako ćemo poslovati u budućnosti, omogućavajući produktivnost i zadovoljavajuću upotrebu”, rekao je Doug Dennerline, stariji potpredsednik Grupe za kolaboraciju u kompaniji Cisco. ,,Naš model za isporuku nudi klijentima brz razvoj i poslovanje”.
PostPath nudi email sa osnovom Linuxa, calendaring i rešenje kolaboracije. Interoperabilan je sa mnogim drugim email rešenjima i omogućava samostalan browser AJAX Web. Dodatno, PostPath softver kompatibilan je sa velikim brojem mobilnih klijenata. PostPath softver je izuzetno siguran i skalabilan, inkorporira inovativne Web 2.0 arhitekture kako bi se izašlo u susret zahtevima velikih kompanija i malih preduzeća koji će omogućiti Cisco klijentima sledeću generaciju korisničkog servisa.
S obzirom na unutrašnje softver inovacije, Cisco dosta ulaže u druge kompanije kako bi podržao njihove softver strategije; skorašnja ulaganja odnose se na lidere u industriji poput WebEx, IronPort i Securent.
Po završetku kupovine, zaposleni u PostPath-u postaće deo Cisco Collaboration Software grupe (CSG). CSG je deo skoro oformljene Software Group, koja se sastoji od glavnih Cisco software poslovnica; uključujući mrežu IOS operativnog sistema, uprave mrežom i servisima, rešenjima Unified Communications, politikom upravljanja i ponudama SaaS.


Pogledaj i:

Cisko

,

PostPath

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Raste potreba za IT stručnjacima

Kompanija Cisco je predstavila Cisco Learning Network kako bi ubrzala razvoj pojedinaca u oblasti informaciono – komunikaci...

Smanjivanje emisije ugljen dioksida

Kompanija Cisco je objavila svoj plan da u naredne četiri godine smanji emisiju ugljen dioksida za 25 odsto. ...

Cisco Networking takmičenje

Cisco je objavio pet dobitnika prestižnog internacionalnog Internet networking takmičenja, NetRiders, koje je prvi put odr...