Početna » Fun » Hi-tech »

Cisco kupuje kompaniju PostPath

 
Detalji

PostPath softver kompatibilan je sa velikim brojem mobilnih klijenata.

 
 

Sa sedištem u Moutain View, Kalifornija, sa dodatnim poslovima u Sofiji, Bugarska, PostPath će pojačati postojeće email i calendaring sposobnosti Cisco WebEx Connect platforme.

Ova kombinacija će omogućiti klijentima da koriste kolaboraciju kako bi ubrzali poslovne procese, unutar i između poslova.
Kako bi unapredio još više svoj poslovni portfolio, Cisco je objavio nameru da kupi privatnu kompaniju PostPath, provajdera inovativnih e-mail i calendaring softvera. Sa sedištem u Moutain View, Kalifornija, sa dodatnim poslovima u Sofiji, Bugarska, PostPath će pojačati postojeće email i calendaring sposobnosti Cisco WebEx Connect platforme.
U današnjem brzom poslovnom svetu, efektivna i adaptivna kolaboracija od najvećeg je značaja za stvaranje i održavanje prednosti nad konkurencijom. Sa PostPath softverom, Cisco će proširiti svoje funkcionisanje email-a i kalendara svojom fleksibilnom software-as-a-service (SaaS) kolaborativnom platformom koja sadrži instant messaging, glas, video, podatke, upravljanje dokumentima i Web 2.0 aplikacije. Ova kombinacija će omogućiti klijentima da koriste kolaboraciju kako bi ubrzali poslovne procese, unutar i između poslova.
,,Kupovina PostPath unapređuje našu startegiju za razvoj integrisane kolaborativne platforme dizajnirane na način na koji poslujemo danas i kako ćemo poslovati u budućnosti, omogućavajući produktivnost i zadovoljavajuću upotrebu”, rekao je Doug Dennerline, stariji potpredsednik Grupe za kolaboraciju u kompaniji Cisco. ,,Naš model za isporuku nudi klijentima brz razvoj i poslovanje”.
PostPath nudi email sa osnovom Linuxa, calendaring i rešenje kolaboracije. Interoperabilan je sa mnogim drugim email rešenjima i omogućava samostalan browser AJAX Web. Dodatno, PostPath softver kompatibilan je sa velikim brojem mobilnih klijenata. PostPath softver je izuzetno siguran i skalabilan, inkorporira inovativne Web 2.0 arhitekture kako bi se izašlo u susret zahtevima velikih kompanija i malih preduzeća koji će omogućiti Cisco klijentima sledeću generaciju korisničkog servisa.
S obzirom na unutrašnje softver inovacije, Cisco dosta ulaže u druge kompanije kako bi podržao njihove softver strategije; skorašnja ulaganja odnose se na lidere u industriji poput WebEx, IronPort i Securent.
Po završetku kupovine, zaposleni u PostPath-u postaće deo Cisco Collaboration Software grupe (CSG). CSG je deo skoro oformljene Software Group, koja se sastoji od glavnih Cisco software poslovnica; uključujući mrežu IOS operativnog sistema, uprave mrežom i servisima, rešenjima Unified Communications, politikom upravljanja i ponudama SaaS.


Pogledaj i:

Cisko

,

PostPath

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
16. Beogradski salon vina
16. Beogradski salon vina, biće održan 6. i 7. decembra 2019. u hotelu Hyatt Regency...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Amerikanci gledaju video preko mobilnih

Cisco® je na sajmu CES (Internatonal Consumer Electronics Show) objavio prvu fazu rezultata nove studije Visual Networking I...

Cisco Networking takmičenje

Cisco je objavio pet dobitnika prestižnog internacionalnog Internet networking takmičenja, NetRiders, koje je prvi put odr...

Smanjivanje emisije ugljen dioksida

Kompanija Cisco je objavila svoj plan da u naredne četiri godine smanji emisiju ugljen dioksida za 25 odsto. ...