Početna » Fun » Hi-tech »

Logitech volan za bolji doživljaj vožnje

 
Detalji

Poznate Wii kontrole olakšavaju i kretanje kroz menije u igri.

 
 

Kompatibilan sa igrom Need for Speed Undercover, ovaj volan omogućava Vam da osetite potpuno uzbuđenje vratolomne jurnjave sa policijom.

Kontrole za gas i kočenje nalaze se na samom volanu, a baza za držanje u krilu lako se proširuje i omogućava udobno igranje bez sedenja za stolom.
Za sve strastvene gejmere stiže još jedno prijatno iznenađenje iz Logitecha - Logitech® Speed Force Wireless novi volan, koji obezbeđuje realniji doživljaj vožnje na Wii konzoli. Kompatibilan sa igrom Need for Speed Undercover, ovaj volan omogućava Vam da osetite potpuno uzbuđenje vratolomne jurnjave sa policijom, spektakularne borbe na autoputu i brze akcije u nekim od najpoželjnijih automobila sveta, i sve to u holivudskom okruženju.
Logitech Speed Force Wireless lako se podešava i pakuje nakon igranja zahvaljujući jednodelnom dizajnu koji omogućava upotrebu volana bez obzira na to da li sedite u fotelji, na kauču ili podu. Kontrole za gas i kočenje nalaze se na samom volanu, a baza za držanje u krilu lako se proširuje i omogućava udobno igranje bez sedenja za stolom. Poznate Wii kontrole olakšavaju i kretanje kroz menije u igri.
Za Logitech Speed Force Wireless ne postoji kabl za povezivanje sa konzolom. Ukoliko ste do 10 metara udaljeni od konzole možete uživati u vožnji bez kašnjenja signala. Sve što je potrebno da uradite da biste počeli trku jeste da povežete USB prijemnik na Wii, utaknete volan u struju, ubacite Need for Speed Undercover, namestite podlogu za krilo onako kako vam najviše odgovara i sačekate da igra počne. Nema rasklapanja i sklapanja. Kad završite sa igranjem, USB prijemnik možete lako odložiti u posebno pripremljen prostor na dnu volana.
Pogledaj i:

Logitech

,

volan

,

igrice

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Harmonija Logitech-a

Logitech donosi harmoniju u vreme praznika......

Stiže 3D Super Mario

Nintendo je najavio novu epizodu čuvene igrice Super Mario za prenosivu konzolu 3DS....

Koji vam uređaj treba?

Laptop, netbook, od 10, 15, 17 inča, gigabajti, gigaherci... Za prosečnog kupci koji je krenuo po svoj prvi laptop previše...