Početna » Fun » Hi-tech »

Logitech Cordless Desktop Wave Pro

 
Detalji

Poseduje elegantne konture, punog je oblika tako da zauzima ceo dlan i time mu obezbeđuje izuzetnu podršku.

 
 

Logitech Wave tastatura pruža najviši nivo komfora i zadovoljstva, a udobnost koju obezbeđuje novi dizajn vodi vaše ruke i namešta prste u prirodan položaj.

Savršeni dodatak Wave tastaturi je miš MX1100, dizajniran tako da podrži prirodni oblik dlana.
Inovativni talasasti okvir za tastere, konstantna kriva u obliku slova U i jastučasto oblikovan deo za odmor dlanova učiniće da vam vreme provedeno u radu za kompjuterom uz korišćenje nove Logitech Wave tastature bude predstavlja pravo zadovoljstvo.
Logitech Wave tastatura pruža najviši nivo komfora i zadovoljstva, a udobnost koju obezbeđuje novi dizajn vodi vaše ruke i namešta prste u prirodan položaj.
Savršeni dodatak Wave tastaturi je miš MX1100, dizajniran tako da podrži prirodni oblik dlana. Poseduje elegantne konture, punog je oblika tako da zauzima ceo dlan i time mu obezbeđuje izuzetnu podršku.
Samo 15 minuta punjenja, pri kome ne morate da prestanete sa radom, obezbeđuje dovoljno struje za dnevnu upotrebu, a sedam sati punjenja omogućava do šest dana nesmetane upotrebe. MX1100 se puni preko USB porta ili USB kabla koji, pomoću adaptera, možete uključiti u bilo koju utičnicu za struju.
Pogledaj i:

Logitech

,

tastatura

,

mis

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Novi Logitech miš

Novi Logitech miš sadrži i “uključi i zaboravi” Nano prijemnik, toliko mali da kad ga jednom priključite na računar...

Logitech - nova generacija zvučnika

Kompanija Logitech predstavila je Logitech Surround Sound Speakers Z506, novu generaciju zvučnika koji pružaju moćan 5.1 z...

Logitech Wireless Desktop

Bez obzira da li je potrebno proveriti e-mail ili postaviti novi status na Facebook ili samo obaviti malo onlajn kupovine, va...