Početna » Fun » Hi-tech »

LENOVO C460: Računar koji pomera granice

 
Detalji

Klikni na link za slušanje KOSAVA.fm RADIJA!
http://play.radioteka.org/radio-kosava-fm/

 
 

Lenovo je još jednom pokazao svoju inovativnost i ekspertizu u stvaranju računara koji se izdvaja od konkurencije. Model C460 je "all in one" računar koji će svojim dizajnom, brzinom i kvalitetom osvojiti svakoga ko se nađe u njegovoj blizini.

Računar koji pomera granice
Lenovo C460 je takozvani “all in one” računar koji je idealan za celu porodicu. U ekranu od 21,5 inča nalazi se kompletan hardver kompjutera pa zbog toga zauzima veoma malo mesta. Izgleda veoma lepo, dok u isto vreme pruža odlične mogućnosti.

Sa svojim elegantnim dizajnom, metalnim stalkom i odlično rešenim sistemom koji sakriva sve kablove, više ne morate da brinete oko nereda. Ovaj 21,5 inčni “all in one” računar će se savršeno uklopiti gde god da ga stavite.

Integrisani DVD čitač, stereo zvučnici sa “Dolby Advanced Audio” tehnologijom, i HDMI ulaz pružaju oštre i jasne vizuelne efekte, kao i besprekoran zvuk za punije i nezaboravno iskustvo kućne zabave. Ekran odličnog kvaliteta Full HD rezolucije pružiće fenomenalni doživljaj u svim multimedijalnim sadržajima, filmovima, fotografijama ili igricama.

Intel Pentium G3220T dvojezgarni procesor koji radi na 2,6 GHz, četiri gigabajta brze RAM memorije, hard disk od 500 gigabajta, i integrisana grafička kartica omogućavaju ovom računaru da u isto vreme bude veoma brz, ali i štedljiv. Memoriju za skladištenje podataka na Lenovo C460 moguće je povećati do dva terabajta.

Ovaj “all in one” računar poseduje i najnovije USB 3.0 portove koji omogućavaju deset puta brži prenos podataka u odnosu na prethodnu verziju, ali i čitač memorijskih kartica, mikrofon, i HD kameru. Uz Lenovo C460 dobijaju se wireless tastatura i miš kako bi uživanje bilo kompletno.

Uz pomoć “Lenovo Rescue System” opcije brzo i jednostavno možete bekapovati i povratiti sve podatke.

Lenovo je još jednom pokazao svoju inovativnost i ekspertizu u stvaranju računara koji će pomeriti granice. Model C460 je pravi primer toga, i ovi računari bi mogli vrlo lako da postanu budućnost sadašnjih PC kompjutera. Lep, brz, kvalitetan su reči koje najbolje opisuju novi “all in one” računar iz Lenova, C460.


Pogledajte video:
http://www.youtube.com/watch?v=82WS09NAkG4Pogledaj i:

lenovo

,

racunar

,

lenovo c460

 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Najjeftiniji računar kreće u prodaju

Računar RP (Raspberry Pi) je još jedan od mini PC računara, koji po neverovatnoj ceni, samo 35 dolara, kreće u prodaju....

Internet domeni kao zlatne koke

Godišnja zarada od preprodaje Internet adresa u svetu dostigla je milijardu dolara, procenio je Ron Džekson iz magazina DN ...

Svi hoće netbook

Među 15 najprodavanijih laptopova na sajtu Amazon, 13 su netbookovi, odnosno uređaji za koje bi se moglo reći da su nastal...