Početna » Fun » Hi-tech »

Interaktivni vodič

 
Interaktivni vodič
Hi-tech | dodato 10.09.2013.
Detalji

myOpel Manual

 
 Interactive Owner’s Manual for New Opel Insignia  Interactive Owner’s Manual for New Opel Insignia  Interactive Owner’s Manual for New Opel Insignia  Interactive Owner’s Manual for New Opel Insignia  Interactive Owner’s Manual for New Opel Insignia
 

Novi kupci modela Opel Insignia mogu da se raduju upotrebi sasvim novog, pametnog i veoma lakog za korišćenje, priručnika za ovu novu Opelovu perjanicu.

Nova aplikacija "myOpel" proširena elektronskim priručnikom myOpel Manual
Novi kupci modela Opel Insignia mogu da se raduju upotrebi sasvim novog, pametnog i veoma lakog za korišćenje priručnika za ovu novu Opelovu perjanicu, koja će debitovati na Međunarodnom sajmu automobila u Frankfurtu pre nego što se nađe u prodajnim salonima krajem septembra.
Kupci više neće morati da pretražuju stotine stranica teksta kako bi našli funkciju nekog dugmeta ili značenje simbola jer sve što treba da urade je da preuzmu myOpel aplikaciju iz prodavnice aplikacija.
Ova besplatna Opelova aplikacija je proširena izuzetno korisnom funkcijom - myOpel Manual priručnikom.

Sa myOpel Manual aplikacijom, svi mogu da koriste interaktivni vlasnički priručnik u toku vožnje. Kada se aplikacija instalira, dovoljno je jednostavno skenirati kamerom pametnog telefona bilo koji deo automobila za koji vam treba objašnjenje.
Na ekranu će se pojaviti žuti krug oko prekidača ili ispis pitanja, a kupac tada samo treba da dotakne simbol na ekranu osetljivom na dodir kako bi odmah dobio objašnjenje o odabranom elementu – ne može da bude lakše niti brže od toga.

Još jedan primer mogućnosti myOpel Manual priručnika: vozač želi da proveri nivo ulja u novoj Insigniji po prvi put, i traži gde je šipka za merenje ulja.
Nakon brzog skeniranja odeljka motora pametnim telefonom, myOpel Manual priručnik će prikazati rezervoare i otvore za gorivo koji su bitni vozaču – i naravno, gde se nalazi šipka za merenje ulja, kao i relevantan deo teksta u priručniku.

Ova Opel aplikacija omogućava dijalog između kupca, prodavca i proizvođača.
Takođe nudi praktične funkcije poput nalaženja parking mesta i elektronskog prijavljivanja nesreća. myOpel Manual će isprva biti dostupan za iOS operativni sistem, a Android verzija će izaći ubrzo nakon nje.Pogledaj i:

opel

,

insignia

,

myOpel Manual

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Moskvičem do pakla
Drama “Moskvičem do pakla” građena je na autentičnoj priči o mladiću koji je u saobraćajnoj nesreći izgubio devojku....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Napunite vaš telefon u vašem Opelu – bežičnim putem!

Opel sada u ponudu stavlja integrisan sistem punjenja mobilnih telefona za odabrane varijante stilski izražajnog ADAMa, omog...

AGR sertifikovana Opelova sedišta

Izvanredna sedišta su isto tako karakteristična za Opel koliko je to kultna „munja“ na masci hladnjaka....

Savršeni Opel partneri iz Nemačke

Supermodel Klaudija Šifer trenutno osvaja TV publiku širom Evrope svojim “chic” reklamnim kampanjama sa sloganom “Iz ...