Početna » Fun » Hi-tech »

HP je spreman za Windows 8 eru

 
Detalji

Više o Hewlett-Packard proizvodima pogledajte na njihovom sajtu
http://www8.hp.com

 
 

Proizvođač PC-ja je predstavio dva nova Envy proizvoda dizajnirana za novi Microsoftov operativni sistem (drugim rečima, opremio ih je ekranima osteljivim na dodir).

Envy x2 je hibrid laptopa i tableta sličan Asus Transformeru sa Intelovim Atom Clover Trail čipom, displejem od 11,6 inča i ekranom osetljivim na dodir rezolucije 1366x768.

Od ostalih karakteristika tu su Beats Audio, NFC čip za mobilne uplate, HD web kamera na prednjoj strani i jedna od 8 megapiksela pozadi. Uz kompjuter možete dobiti i stilus.

Drugi proizvod, Envy TouchSmart Ultrabook 4 je suštinski isti kao i postojeći Envy 4 uz značajan dodatak - touchscreen. Težak je 2,16 kg (300 gr teži od Envy 4) i malo deblji.

Ima novi Intel Core procesor, osvetljenu tastauru, Beats Audio i AMD grafičku karticu (na zahtev) sa 2GB grafičke memorije.

Kompanija nije otkrila cene niti datum izlaska na tržište, ali se pretpostavlja da će se pojaviti u prodavnicama ubrzo nakon lansiranja Windows 8, 26. oktobra.

(Izvor:B92)Pogledaj i:

hp

,

lap tp

,

racunari

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Apple predstavio novi MacPro

Kompanija Apple je predstavila nove modele računara iz serije Mac Pro, koji imaju za 50 odsto bolje performanse u odnosu na ...

Fujitsu Lifebook T580

Kompanija Fujitsu je predstavila novi konvertibilni tablet sa ekranom dijagonale od 10,1 inča - Lifebook T580....

Apple poklanja zaštitne maske

Apple će korisnicima telefona iPhone 4 poklanjati maske koje bi trebalo da reše problem sa prijemom signala....