Početna » Fun » Hi-tech »

Najbolji tehnološki uređaji 2011.

 
Detalji

Za ovogodišnji tehnološki brend proglašen je Google, a za tehnološku ličnost godine izvršni direktor Facebooka Mark Cukerberg.

 
 

Samsunga Galaxy S2 proglašen je za telefon godine na ovogodišnjem izboru za najbolje tehnološke uređaje - T3 Gadget Awords, održanom u Londonu. Najbolji su i Apple iPad 2, Google...

Najbolji tehnološki uređaji 2011.
To je prvi put za tri godine da je tu prestižnu nagradu osvojio telefon neke duge kompanije sem Apple i HTC.

Popularni smartfon sa operativnim sistemom Android, pobedio je u jakoj konkurenciji koja je uključivala iPhone 4, HTC Sensation, Motorola Atrix, Sony Ericsson Ksperia, HTC Incredible S.

Nagradu za tablet godine dobio Apple iPad 2, za kompjuter godine je proglašen Apple McBook Air koji je dobio i nagradu za T3 dizajn.


POGLEDAJ VIDEO:
http://www.youtube.com/watch?v=Ji0sovN2Y_s&feature=player_embedded


Televizor godine je "Samsung EU55D8000", kamera godine Canon Pauer Shot G12, za igračku konzolu Microsoft Microsoft Xbox Kinetic, koji je proglašen i za gadžet godine.

Za ovogodišnji tehnološki brend proglašen je Google, a za tehnološku ličnost godine izvršni direktor Facebooka Mark Cukerberg.

U izboru za najbolje i najinovativnije tehnološke aparate na svetu u poslednjih 12 meseci - T3 Gadget Awords, koji se održava peti put, ove godine je učestvovao rekordni broj od 970.000 glasača.


(Tanjug) 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Iznajmi Adobe Photoshop

Adobe planira da počne da iznajmljuje program Creative Cloud i to na mesečnoj bazi....

Obustavljeno deljenje adresa

Facebook je prvo odobrio, a zatim odustao od toga da dozvoli drugim aplikacijama da uz dozvolu samih korisnika, prikupljaju n...

UŠĆE - najzabavnija priprema za školu

Akcija „ŠKOLSKO ZVONO 2011“ koju organizuju UŠĆE shopping centar i magazin Mama počela je danas nizom sportskih aktiv...