Početna » Fun » Hi-tech »

Najbolji tehnološki uređaji 2011.

 
Detalji

Za ovogodišnji tehnološki brend proglašen je Google, a za tehnološku ličnost godine izvršni direktor Facebooka Mark Cukerberg.

 
 

Samsunga Galaxy S2 proglašen je za telefon godine na ovogodišnjem izboru za najbolje tehnološke uređaje - T3 Gadget Awords, održanom u Londonu. Najbolji su i Apple iPad 2, Google...

Najbolji tehnološki uređaji 2011.
To je prvi put za tri godine da je tu prestižnu nagradu osvojio telefon neke duge kompanije sem Apple i HTC.

Popularni smartfon sa operativnim sistemom Android, pobedio je u jakoj konkurenciji koja je uključivala iPhone 4, HTC Sensation, Motorola Atrix, Sony Ericsson Ksperia, HTC Incredible S.

Nagradu za tablet godine dobio Apple iPad 2, za kompjuter godine je proglašen Apple McBook Air koji je dobio i nagradu za T3 dizajn.


POGLEDAJ VIDEO:
http://www.youtube.com/watch?v=Ji0sovN2Y_s&feature=player_embedded


Televizor godine je "Samsung EU55D8000", kamera godine Canon Pauer Shot G12, za igračku konzolu Microsoft Microsoft Xbox Kinetic, koji je proglašen i za gadžet godine.

Za ovogodišnji tehnološki brend proglašen je Google, a za tehnološku ličnost godine izvršni direktor Facebooka Mark Cukerberg.

U izboru za najbolje i najinovativnije tehnološke aparate na svetu u poslednjih 12 meseci - T3 Gadget Awords, koji se održava peti put, ove godine je učestvovao rekordni broj od 970.000 glasača.


(Tanjug) 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Moskvičem do pakla
Drama “Moskvičem do pakla” građena je na autentičnoj priči o mladiću koji je u saobraćajnoj nesreći izgubio devojku....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

"Kuća, poso" pa Farma?

Internet zvezda Ekrem Jevrić učestvovaće u trećem serijalu rijalitija....

Bing prešišao Yahoo

Internet pretraživač Bing, koji je Microsoft predstavio maja 2009. godine, prvi put je zabeležio veći udeo na svetskom tr...

Znate li šta je Google Wallet?

Google Wallet je sistem koji će korisnicima omogućiti da robu i usluge plaćaju tako što će približiti telefon uređaju ...