Početna » Fun » Hi-tech »

Samsung Galaxy Tab 10.1 u Telenoru!

 
Detalji

Pogledaj još i ...
http://www.telenor.rs

 
 

Ponuda tableta u Telenoru bogatija je za najnoviji i najtanji Samsung Galaxy Tab 10.1, koji zadovoljava sve potrebe korisnika koji prate tehnologiju, stalno su na Internetu i teže savršenosti.

Samsung Galaxy Tab 10.1 u Telenoru uz neograničen Internet.
Novi Galaxy Tab odlikuju bolje performanse od onih koje poseduje prethodni model, Android platforma je sazrela i ovo je, po karakteristikama, najbolji tablet koji možete naći na domaćem tržištu.

Moći ćete da ga nosite svuda sa sobom jer je težak samo 566 grama. Veoma je zabavan i lak za rad, više aplikacija može da radi istovremeno, a ekran reaguje na svaki dodir.

Na ovom modelu preko aplikacije E-Knjiga dostupno vam je preko 2.2 miliona knjiga, 2000 dnevnih novina (na 49 jezika) i 2300 časopisa (na 22 jezika).

Samsungova platforma Social Hub na ovom uređaju obezbeđuje zajednički interfejs koji objedinjuje elektronsku poštu, slanje instant poruka, kontakte, kalendar i veze sa društvenim mrežama.

Za apsolutno maksimalno iskustvo Interneta u pokretu ovaj novi tablet može se kupiti u Telenorovim prodavnicama u kombinaciji sa „Surfuj“ paketom, koji donosi neograničen pristup Internetu, sa bilo kog mesta, po fiksnoj mesečnoj ceni. Surfuj paketi dolaze uz mesečnu pretplatu od 790, 1190 ili 2490 dinara. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Opel Insignia sa najmodernijim IntelliLux LED® Pixel svetlima
Nova adaptivna IntelliLux LED® Pixel svetla sada imaju 84 LED elementa po jednom faru...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Britanija protiv Internet piraterije

Velika Britanija je izglasala zakon protiv ilegalnog preuzimanja sadržaja s Interneta, kojim je predviđeno i uvođenje blok...

Apple, vokalno pretraživanje?

Informatički gigant Apple je saopšstio da je kupio aplikaciju za vokalno pretraživanje Siri....

Amerika želi "Internet u senci"

Sjedinjene Američke Države (SAD) razvijaju tehnologije za zaobilaženje cenzure Interneta....