Početna » Fun » Hi-tech »

Samsung Galaxy Tab 10.1 u Telenoru!

 
Detalji

Pogledaj još i ...
http://www.telenor.rs

 
 

Ponuda tableta u Telenoru bogatija je za najnoviji i najtanji Samsung Galaxy Tab 10.1, koji zadovoljava sve potrebe korisnika koji prate tehnologiju, stalno su na Internetu i teže savršenosti.

Samsung Galaxy Tab 10.1 u Telenoru uz neograničen Internet.
Novi Galaxy Tab odlikuju bolje performanse od onih koje poseduje prethodni model, Android platforma je sazrela i ovo je, po karakteristikama, najbolji tablet koji možete naći na domaćem tržištu.

Moći ćete da ga nosite svuda sa sobom jer je težak samo 566 grama. Veoma je zabavan i lak za rad, više aplikacija može da radi istovremeno, a ekran reaguje na svaki dodir.

Na ovom modelu preko aplikacije E-Knjiga dostupno vam je preko 2.2 miliona knjiga, 2000 dnevnih novina (na 49 jezika) i 2300 časopisa (na 22 jezika).

Samsungova platforma Social Hub na ovom uređaju obezbeđuje zajednički interfejs koji objedinjuje elektronsku poštu, slanje instant poruka, kontakte, kalendar i veze sa društvenim mrežama.

Za apsolutno maksimalno iskustvo Interneta u pokretu ovaj novi tablet može se kupiti u Telenorovim prodavnicama u kombinaciji sa „Surfuj“ paketom, koji donosi neograničen pristup Internetu, sa bilo kog mesta, po fiksnoj mesečnoj ceni. Surfuj paketi dolaze uz mesečnu pretplatu od 790, 1190 ili 2490 dinara. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

HTC HD2 stigao u Srbiju

Telenor je jedini mobilni operator u regionu koji od danas u ponudi ima novi HTC HD2 telefon....

Tinejdžerka prodaje nevinost

Mađarica stara 17 godina odlučila se na ovaj šokantan potez da bi spasila porodičnu kuću....

Srb domen odobren za ćirilične sajtove

Oznaka "srb" biće drugi nacionalni domen na Internetu za Srbiju, kojim će biti označene veb-stranice na ćiriličnom pismu...