Početna » Fun » Hi-tech »

Detalji i fotografije novog iPhonea 5

 
Detalji

Pogledaj još i ...
http://www.apple.com

 
 

Novi iPhone bi trebalo da ima Dual-Core A5 čip, Full HD kameru od osam mega piksela i biće 30 odsto tanji i 18 odsto lakši od svog prethodnika, iPhonea 4. Što se izgleda tiče, ličiće na iPad.

Do ovih podataka zaljubljenici proizvoda Stiva Džobsa došli su preko sajta zimo.co
Do ovih podataka zaljubljenici proizvoda Stiva Džobsa došli su preko sajta zimo.co, na kome je objavljeno da se na YouTubeu nalazi video koji prikazuje kompletan opis novog iPhonea 5 sa slikama.

Video je prema rečima upućenih uzet sa službene stranice Applea u Švajcarskoj.

Snimak pokazuje kako je na spomenutim stranicama dostupan skriveni link koji korisnika vodi na podstranicu u kojoj je iPhone 5 detaljno razrađen. Barem za sada, stranica izgleda poprilično uverljivo.

Što se samog dizajna tiče on je malo drugačiji od ranijih modela i podseća na iPad. Novost je i ekran koji će sada donositi Retina Display tehnologiju na puna četiri inča, 10,16 centimetara.

Da li je reč o prevariteško je reći, ali dok Stiv Džobs ne predstavi ‘peticu’ ne možemo da tvrdimo sa sigurnošću tvrditi da li je video autentičan.


POGLEDAJ VIDEO:
http://www.youtube.com/watch?v=jxYnuHX3LCI&feature=player_embedded 
 
 
Za Vašu pažnju
 
57.Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije
Najznačajniji regionalni i evropski događaj u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana u jugoistočnoj Evropi...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

iPad zasenio "mekove"

Kompanija "Epl" (Apple) prodala je u SAD dva puta više tablet računara iPad, nego kompjutera "mek"....

Stiže Google TV?

Google je već okupirao gotovo sve oblasti medija, a uskoro bi se mogao naći i na "malim ekranima"....

U gradu 22 lažne Eplove prodavnice

Kineske vlasti pronašle su samo u jednom gradu 22 prodavnice koje su pod lažnim logom Epla prodavale replike uređaja te am...