Početna » Fun » Hi-tech »

Zašto je Telenor pravi izbor?

 
Detalji

Pogledaj još i ...
http://www.telenor.rs ili poseti najbližu prodavnicu u tvom gradu.

 
 

Svakom postpejd korisniku prelazak u Telenorovu mrežu omogućava brojne pogodnosti, posebno zahvaljujući paketima iz „Prenesi“ porodice i širokoj lepezi telefona koje je moguće kupiti za samo jedan dinar.

Telenor je i prvi operator koji je uveo mogućnost neograničenog korišćenja Interneta uz „Prenesi i surfuj“ pakete.
Porodica „Prenesi“ paketa uz mesečnu pretplatu donosi besplatne minute i SMS-ove, a svi nepotrošeni minuti i SMS-ovi prenose se u naredna tri meseca.

Telenor je i prvi operator koji je uveo mogućnost neograničenog korišćenja Interneta uz „Prenesi i surfuj“ pakete. Takođe, ukoliko korisnik iskoristi sav saobraćaj u okviru mesečne pretplate, ima na raspolaganju dodatne minute za razgovore u Telenor mreži.

Uz “Prenesi i dopuni” pakete uključeni su i besplatni razgovori ka dva broja po izboru i šest besplatnih aktivacija Telenor klika, za korišćenje mobilnog Interneta.

Svi modeli telefona iz Telenorove široke ponude dostupni su po najnižim tržišnim cenama i moguće ih je dobiti i za 1 dinar uz odgovarajući postpejd paket.

Osim jednostavnih i pametnih telefona poput HTC Desire S ili Samsung Galaxy S II modela, od skoro su u ponudi i tablet uređaji.

Kupovina telefona i tableta moguća je po povoljnijim cenama uz ugovornu obavezu, koji može da se sklopi u bilo kojoj Telenor prodavnici.

Novi uređaji se kupuju i mesec dana pre isteka tekuće ugovorne obaveze, uz garanciju od dve godine.

Od 1. jula moguće je i preneti broj u Telenorovu mrežu besplatno, uz zadržavanje istog prefiksa i broja telefona. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Telenor Countdown 2009 - I deo

Bili smo na dočeku Nove 2009. u Beogradskoj Areni. Od 21h pa do 06h ujutru 01.01. nastupala su najveća imena svetske DJ sce...

Telenorova međunarodna stipendija

Međunarodna stipendija Telenora najuspešnijim diplomcima u Srbiji pružiće jedinstvenu priliku da rade u jednoj od Telenor...

Zlatnik - Petrovac

Ovaj restoran već svojim spoljnim izgledom privlači posetioce. Kuhinja je glavni adut Zlatnika. Gastronomska iskustva iz ov...