Početna » Fun » Hi-tech »

CeBIT 2011 zadovoljio očekivanja

 
Detalji

Naredni CeBIT će biti održan od 6. do 10. marta 2012. u Hanoveru.

 
 

Na upravo završenom informatičkom sajmu CeBIT 2011 održanom u Hanoveru, bilo je ukupno 339.000 posetilaca iz 90 zemalja, kao i više od 4.200 izlagača iz više od 70 zemalja.

Gotovo 1.000 posetilaca je obezbedilo svoju ulaznicu na komforan i moderan način, korišćenjem novih identifikacionih (ID) kartica.
"Međunarodni karakter sajma CeBIT je na najvišem nivou, a više od 80 procenata gostiju posetilo je Hanover iz profesionalnih razloga", izjavio Ernst Raue član organizacionog tima manifestacije.

On je izrazio žaljenje što je štrajk unije vozača lokomotiva 4. marta mnogim posetiocima otežao dolazak železnicom. "Štrajk upozorenja nas je koštao oko 10.000 posetilaca", naveo je Raue.

Kompanija "Dojče mese AG", organizator sajma CeBIT, je vlasnicima novih ličnih karti u Nemačkoj, prva ponudila konkretnu mogućnost njihove primene. Naime, oni su imali besplatan ulazak na CeBIT 2011.

"Gotovo 1.000 posetilaca je obezbedilo svoju ulaznicu na komforan i moderan način, korišćenjem novih identifikacionih (ID) kartica", rekao je Raue.


(Tanjug) 
 
 
Za Vašu pažnju
 
16. Beogradski salon vina
16. Beogradski salon vina, biće održan 6. i 7. decembra 2019. u hotelu Hyatt Regency...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

"Mercedes-Benc" predstavio novu M-klasu

Novi "Mercedesov" krosover debitovaće u septembru, na Sajmu automobila u Frankfurtu....

Asus N60DP notebook

Asus nastavlja sa razvojem svojih mainstream notebook računara, ali sa nešto drugačijim karakteristikama....

Oracle tužio Google

Oracle je pokrenuo sudski postupak protiv kompanije Google zbog navodnog kršenja prava na patente u razvoju operativnog sist...