Početna » Fun » Hi-tech »

Uskoro prva HP prodavnica u Srbiji

 
Detalji

Srbija među prvim zemljama u Evropi koja će imati specijalizovanu HP prodavnicu. Za prve posetioce pripremljena brojna iznenađenja.

 
 

Srbija među prvim zemljama u Evropi koja će imati specijalizovanu HP prodavnicu. Za prve posetioce pripremljena brojna iznenađenja.

Nove prodavnice će, osim u Srbiji, biti otvorene i u Španiji, Češkoj Republici, Kazahstanu i Hrvatskoj.
Srbija je jedna od nekoliko zemalja u Evropi u kojoj će kompanija Hewlett-Packard imati svoju specijalizovanu prodavnicu. Ovo jedinstveno mesto, na kome će moći da se kupuju HP računari, štampači i dodatna oprema, biće otvoreno u saradnji sa HP Retail Partnerom, firmom Gigatron, 29. novembra u 20 časova na drugom spratu TC "Ušće" u Beogradu. Otvaranjem ovakvih prodavnica u svetu, HP uvodi novi koncept predstavljanja svojih proizvoda i komunikacije sa krajnjim korisnicima.

Dizajn HP prodavnice je prilagođen potrebama kupaca i omogućava im da dožive HP tehnologiju svim čulima i kupuju u jedinstvenom okruženju. Prodavnica je koncipirana tako da omogućava korisnicima da lako pronađu proizvod koji im je potreban, isprobaju ga, uporede sa drugim proizvodima i informišu se o novim uređajima i rešenjima.

Takođe, posetioci će prilikom odabira i kupovine proizvoda moći da vide i interaktivne demonstracije HP uređaja, a obučeno i sertifikovano osoblje prodavnice biće na raspolaganju za sve savete i potrebne informacije.

Kompanija Hewlett-Packard je tokom poslednje dve godine predstavila više od 160 novih "HP prodavnica u okviru prodavnice" u maloprodajnim objektima svojih partnera, čime je ukupan broj HP brendiranih korisničkih zona dostigao blizu 4.000 u regionu Evrope, Bliskog istoka i Afrike (EMEA). Do sada je u EMEA regionu otvoreno šest HP prodavnica u Moskvi, Londonu, Bukureštu i Africi, a nove prodavnice će, osim u Srbiji, biti otvorene i u Španiji, Češkoj Republici, Kazahstanu i Hrvatskoj. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Kad su cvetale tikve
Roman Dragoslava Mihajlovića, „Kad su cvetale tikve“ prvi put je objavljen 1968. godine i izazvao je u to vreme značajnu reakciju socijalističkog režima....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Marčelo potpisuje diskove

Pred punom salom SKC-a, uz veliki broj prijatelja, Marčelo je u subotu 6. novembra proslavio prvih 10 godina rada....

Brod Sirona - zaplovite Beogradom

Videti Beograd sa reka je pravo otkrovenje i za posetioce i za Beogradjane....

Glasanje za ćirilični domen Srbije

RNIDS će početkom maja, umesto anketnog upitnika, građanima Srbije ponuditi na glasanje najzastupljenije predloge za novo ...