Početna » Fun » Hi-tech »

Uskoro prva HP prodavnica u Srbiji

 
Detalji

Srbija među prvim zemljama u Evropi koja će imati specijalizovanu HP prodavnicu. Za prve posetioce pripremljena brojna iznenađenja.

 
 

Srbija među prvim zemljama u Evropi koja će imati specijalizovanu HP prodavnicu. Za prve posetioce pripremljena brojna iznenađenja.

Nove prodavnice će, osim u Srbiji, biti otvorene i u Španiji, Češkoj Republici, Kazahstanu i Hrvatskoj.
Srbija je jedna od nekoliko zemalja u Evropi u kojoj će kompanija Hewlett-Packard imati svoju specijalizovanu prodavnicu. Ovo jedinstveno mesto, na kome će moći da se kupuju HP računari, štampači i dodatna oprema, biće otvoreno u saradnji sa HP Retail Partnerom, firmom Gigatron, 29. novembra u 20 časova na drugom spratu TC "Ušće" u Beogradu. Otvaranjem ovakvih prodavnica u svetu, HP uvodi novi koncept predstavljanja svojih proizvoda i komunikacije sa krajnjim korisnicima.

Dizajn HP prodavnice je prilagođen potrebama kupaca i omogućava im da dožive HP tehnologiju svim čulima i kupuju u jedinstvenom okruženju. Prodavnica je koncipirana tako da omogućava korisnicima da lako pronađu proizvod koji im je potreban, isprobaju ga, uporede sa drugim proizvodima i informišu se o novim uređajima i rešenjima.

Takođe, posetioci će prilikom odabira i kupovine proizvoda moći da vide i interaktivne demonstracije HP uređaja, a obučeno i sertifikovano osoblje prodavnice biće na raspolaganju za sve savete i potrebne informacije.

Kompanija Hewlett-Packard je tokom poslednje dve godine predstavila više od 160 novih "HP prodavnica u okviru prodavnice" u maloprodajnim objektima svojih partnera, čime je ukupan broj HP brendiranih korisničkih zona dostigao blizu 4.000 u regionu Evrope, Bliskog istoka i Afrike (EMEA). Do sada je u EMEA regionu otvoreno šest HP prodavnica u Moskvi, Londonu, Bukureštu i Africi, a nove prodavnice će, osim u Srbiji, biti otvorene i u Španiji, Češkoj Republici, Kazahstanu i Hrvatskoj. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Dani Madlenijanuma - press konferencija

Povodom obeležavanja "Dana Madlenijanuma" i povodom novogodišnjeg koncerta "Gala Pucciniano", održaće se press konferenci...

L'Oreal Paris Cinemanija - satnica

Večeras u Sava Centru svečano će biti otvorena L'Oreal Paris Cinemanija koja će u Beogradu trajati do 5. novembra...

Željko Samardžić

Željko Samardžić ove godine proslavlja 15 godina od održanog prvog solističkog koncerta u Beogradu a jubilej će proslav...