Početna » Fun » Hi-tech »

Toshiba - 3 nova laptop računara

 
Detalji

Kompanija Toshiba je osnovana 1875, a danas posluje preko globalne mreže od preko 740 kompanija, sa 204.000 zaposlenih širom sveta i godišnjom prodajom koja premašuje 68 milijardi dolara.

 
 

Regionalno predstavništvo kompanije Toshiba predstavilo je tri modela najmodernijih laptop računara.

Ova tri modela ujedno podsećaju na tradiciju inovacije i inženjerskog umeća kompanije Toshiba, koja ove godine slavi dvadesetpet godina od izbacivanja na tržište prvog laptop računara T1100.
U skladu sa tradicijom kreiranja revolucionarnih rešenja, novi modeli predstavljaju iskorak u svojim kategorijama: Libretto W100 je laptop sa dvostrukim ekranom, veličine 17,8 centimetara, koji može da stane u džep, AC 100 je ultratanki smart uređaj, koji kombinuje funkcije prenosnog računara i mobilnog telefona, a Portégé R700 je trenutno najlakši i najtanji laptop na tržištu u Evropi. Ova tri modela ujedno podsećaju na tradiciju inovacije i inženjerskog umeća kompanije Toshiba, koja ove godine slavi dvadesetpet godina od izbacivanja na tržište prvog laptop računara T1100.

Libretto W100 je prvi laptop sa dvostrukim ekranom koji podržava Windows 7 operativni sistem. Veličine 17,8 centimetara, Libretto W100 je rezultat inženjerske sposobnosti i genijalnosti kompanije Toshiba i predstavlja jedinstvenog saputnika koji staje u džep, a može da se koristi za stvaranje i korišćenje sadržaja.

AC 100 je tanak i lagan uređaj sa poklopcem, koji ima opciju da bude stalno uključen, idealan je za praćenje medija, pretraživanje Interneta, čitanje i editovanje dokumenata, e-mailova i drugih poruka u pokretu. AC100 može da ostane u stendbaj režimu do sedam dana. Njegov operativni sistem je zasnovan na Android platformi i potrebno mu je manje od sekunde da AC100 prebaci iz stendbaj u aktivan režim i da, poput smart telefona, ima opciju da stalno bude uključen. Ono što je karakteristično za ovaj uređaj je da može da radi i do sedam dana bez punjenja.

Portégé R700 je specijalizovani poslovni uređaj koji kombinuje lagan i ultratanak dizajn sa inovativnim kompjuterskim tehnologijama i trenutno je najtanji i najlakši prenosivi računar na tržištu. Toshiba će takođe ponuditi i verziju koja je više orijentisana ka širokoj upotrebi - Satellite R630.

Ova tri modela predstavljaju revolucionarne uređaje i dokaz inovativnosti i inženjerske veštine kompanije Tošiba. Sva tri modela naći će se u prodaji od trećeg kvartala 2010. godine.Pogledaj i:

toshiba

,

japan

,

laptop

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Osama - Kasaba u Njujorku
Živopisna i ekspresivna priča o odrastanju, prijateljstvu, ljubavi i ratu u formi romana......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Dva nova laptopa iz Fujitsua

Lagani, brzi i fleksibilni - ključne su odlike modela T730 i TH700, dva nova laptopa koje je predstavila kompanija Fujitsu. ...

Najpouzdaniji laptopovi

Najpouzdaniji laptopovi i dalje dolaze iz kompanija Asus, Toshiba i Sony, rezultat je istraživanja kompanije Sqare Trade....

Nintendo 3DS od marta u Evropi

"Nintendo" je zvanično objavio da će se konzola 3DS pojaviti 26. februara 2011. godine u Japanu, a u martu u Evropi i SAD....