Početna » Fun » Hi-tech »

Logitech - HD web kamera

 
Logitech - HD web kamera
Hi-tech | dodato 13.06.2010.
Detalji

Logitech HD Pro Webcam C910 se očekuje u SAD, Evropi i Aziji u avgustu, po predloženoj maloprodajnoj ceni od 99.99 evra.

 
 

Kompanija Logitech napravila je još jedan korak ka ispunjenju svog obećanja da će HD video omogućiti svima i na svakom mestu i predstavila liniju HD web kamera i nedavno najavljeni Logitech Vid HD, besplatan i lak način da se obavi HD video poziv.

Postavljajući novi standard u kvalitetu, najjači model iz linije Logitech HD Pro Webcam C910 ne samo da omogućava snimanje videa u punoj 1080p HD rezoluciji i video poziv u 720p HD rezoluciji, nego snima i kristalno jasan stereo audio snimak uz pomoć
Nudeći video poziv u HD rezoluciji 720p, snimanje videa u punoj HD rezoluciji 1080p, Logitech Fluid Crystal tehnologiju i prenos snimljenog videa na Facebook i YouTube jednom klikom, model Logitech HD Pro Webcam C910 čini da video poziv, snimanje i deljenje videa sa prijateljima u visokoj rezoluciji postanu stvarnost.

“HD video poziv je važan korak ka našoj viziji sveta u kome je video komunikacija uobičajena poput telefonskog poziva, i dostupna svima i svuda” rekao je Eric Kintz, generalni direktor Logitech-ove divizije za video poslove. “Sa Logitech HD web kamerama i Logitech Vid HD softverom, imate sve što je potrebno da vidite ljude koji vam znače, u visokoj rezoluciji, sa kvalitetom koji prevazilazi ugrađene web kamere.”

Svaka nova Logitech HD web kamera poseduje Logitech Fluid Crystal tehnologiju, osiguravajući time da svaki video poziv i snimak bude napravljen sa kristalno jasnom slikom, glatkim pokretom i bogatim bojama, kao u realnom svetu.

Logitech HD Pro Webcam C910 — HD u svakom pogledu

Postavljajući novi standard u kvalitetu, najjači model iz linije Logitech HD Pro Webcam C910 ne samo da omogućava snimanje videa u punoj 1080p HD rezoluciji i video poziv u 720p HD rezoluciji, nego snima i kristalno jasan stereo audio snimak uz pomoć dva ugrađena mikrofona, sa svake strane sočiva. Dubine 25 milimetara, izuzetno tanka C910 web kamera daje moderan minimalistički izgled prenosnom ili stonom računaru. Ova web kamera omogućava snimanje raskošnih fotografija u rezoluciji od 10 megapiksela

Logitech HD Webcam C510 — za HD video poziv i snimak u pokretu

Bez obzira da li je potrebno obaviti video razgovor od kuće, iz hotela ili kancelarije Logitech HD Webcam C510 web kameru je lako sklopiti i poneti u džepu. Moguće je rotirati kameru za 360 stepeni i lako je pozicionirati ukoliko je potrebno snimiti više ljudi za video poziv ili običan snimak.

Logitech je takođe predstavio i dve HD web kamere po ceni koja je svakome prihvatljiva: Logitech HD Webcam C310 i Logitech HD Webcam C270.

Logitech Vid HD — HD 720p video poziv

Logitech Vid HD predstavlja besplatan, brz i jednostavan način da se obavi video poziv u visokoj rezoluciji sa HD web kamerom i dolazi sa novim Logitech kamerama, a dostupan je i za preuzimanje na www.logitech.com/vid. Ukoliko se već koristi Logitech Vid, moguće je izvršiti nadogradnju na Vid HD i koristiti ga već sada sa bilo kojom HD web kamerom.

Postavljanje videa na Facebook i YouTube samo jednim klikom

Budući da su društvene mreže od ključnog značaja za milione korisnika, sa novom linijom Logitech HD web kamera izuzetno je lako snimiti i postaviti HD video na Facebook ili YouTube. Za lakšu upotrebu, priloženi Magix softver za obradu videa i fotografija, pomaže da se video sredi pre postavljanja na mrežu.

Kompatibilne sa svim glavnim rešenjima za video poziv

Sve nove Logitech HD web kamere su sertifikovane za Skype i radiće sa svim glavnim softverskim rešenjima za video poziv, uključujući i Skype, Yahoo! Messenger, Windows Live Messenger, kao i Gmail Voice and Video Chat.

Cena i dostupnost

Logitech HD Pro Webcam C910 se očekuje u SAD, Evropi i Aziji u avgustu, po predloženoj maloprodajnoj ceni od 99.99 evra. Logitech HD Webcam C510 sa cenom od 49.99 evra se očekuje u SAD u junu , a Evropi i Aziji u avgustu. Logitech HD Webcam C310 i C270 sa cenama od 39.99 i 29.99 evra se očekuju u SAD u junu, u Evropi u julu, a Aziji u avgustu. Za više informacija o Logitech HD web kamerama, posetiti www.logitech.com/webcams. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Put pod noge - 42. Međunarodni beogradski sajam turizma
Pod sloganom „Put pod noge“ od 20. do 23. februara 2020. godine u halama Beogradskog sajma...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Logitech Wireless Desktop

Bez obzira da li je potrebno proveriti e-mail ili postaviti novi status na Facebook ili samo obaviti malo onlajn kupovine, va...

Tastatura sa solarnim napajanjem

Kompanija Logitech predstavila je Logitech Wireless Solar Keyboard K750, prvu tastaturu ove kompanije sa solarnim napajanjem....

Logitech Squeezebox Boom

Nova poslastica za sve ljubitelje dobrog zvuka stiže iz Logitecha - Logitech® Squeezebox™ Boom sve-u-jednom mrežni muzi...