Početna » Fun » Hi-tech »

NEC PC sa 3D-om

 
NEC PC sa 3D-om
Hi-tech | dodato 21.04.2010.
Detalji

Ugrađeni TV "tjuner", takođe, omogućava korisnicima da uživaju u 3D TV programima.

 
 

Kompanija NEC predstavila je prototip stonog računara koji omogućava korisnicima gledanje video programa u 3D tehnologiji.

Cena, prava sitnica 162,682 dolara!
Japanska elektronska kompanija NEC predstavila je prototip stonog personalnog računara koji omogućava korisnicima gledanje video programa u trodimenzionalnoj (3D) tehnologiji.

NEC je saopštio da planira da do kraja septembra lansira komercijalne modele svog računara po ceni od 15.000 jena (162,682 dolara) do 20.000 jena.

Novi uređaj ima "blu-rej" disk drajv koji omogućava korisnicima da uz pomoć specijalnih naočara gledaju 3D filmove i ostale softvere razvijene za 3D TV uređaje.

NEC je 2004. godine lansirao laptop koji ima ugrađenu 3D tehnologiju, ali se on slabo prodavao delimično zbog visoke cene koja je iznosila oko 400.000 jena. (Tanjug) 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Najbolji tehnološki uređaji 2011.

Samsunga Galaxy S2 proglašen je za telefon godine na ovogodišnjem izboru za najbolje tehnološke uređaje - T3 Gadget Aword...

Samsung B5310 CorbyPRO

Ispod šarene Corby maske B5310 krije se udobna QWERTY tastatura, Wi-Fi i (neočekivanog) A-GPS modula....

Asus predstavlja svoj "Pad"

Tajvanska kompanija "Asus" potvrdila je da će u julu lansirati svoj mini prenosivi računar Eee Pad....