Početna » Fun » Priča se »

Ceca vodi Cveleta na Maldive

 
Detalji

Ceca Ražnatović vodi svog dečka Vladimira Cvetkovića na Maldive! Zaljubljeni golupčići biće smešteni u luksuznom hotelu "One&Only Reethi Rah", na samoj obali Indijskog okeana, a noć za dvoje u ovom turističkom raju košta oko 1.300 evra.

 
 

Na dalek put trebalo bi da krenu oko 10. februara, a da li će to ujedno biti i generalna proba za istinski medeni mesec, možemo samo da, barem zasad, naslućujemo.

Kako Kurir saznaje od izvora bliskog zaljubljenim golupčićima, ovog puta odlučili su da, uprkos svemu, više nema odlaganja.
Ceca Ražnatović vodi svog dečka Vladimira Cvetkovića na Maldive! Zaljubljeni golupčići biće smešteni u luksuznom hotelu "One&Only Reethi Rah", na samoj obali Indijskog okeana, a noć za dvoje u ovom turističkom raju košta oko 1.300 evra.

Zaista ne bih da pričam o privatnom životu. Hvala puno na razumevanju - ljubazno nam je kazao Cvele, dok srpska folk diva nije odgovarala na naše pozive i poruke. Inače, njih dvoje već duže vreme planiraju da otputuju na odmor, ali nikako nisu uspevali da usaglase svoje obaveze.

Kako Kurir saznaje od izvora bliskog zaljubljenim golupčićima, ovog puta odlučili su da, uprkos svemu, više nema odlaganja. Na Maldivima ih očekuje sva ovozemaljska raskoš, u kojoj uživaju mnoge ličnosti iz svetskog džet-seta, a u poslednje vreme i sve više Srba. Naime, tamo su, između ostalih, boravili Željko Joksimović i Jovana Janković.

Tirkizna voda i predivni zalasci sunca upotpunjuju sliku luksuza koju pružaju hoteli sa pet zvezdica... A ovaj, ovaj će Cecu i Cveleta barem na sedam dana odmoriti od sivila beogradske zime. (izvor: http://www.kurir-info.rs )Pogledaj i:

ceca

,

cvele

,

maldivi

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Opel Insignia sa najmodernijim IntelliLux LED® Pixel svetlima
Nova adaptivna IntelliLux LED® Pixel svetla sada imaju 84 LED elementa po jednom faru...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Ceca Ražnatović ostavila dečka?

Folk diva Svetlana – Ceca Ražnatović raskinula je emotivnu vezu sa manekenom Vladimirom Cvetkovićem Cveletom....

Stanovnici Maldiva kupuju novu državu

Zvaničnici Maldiva će početi da izdvajaju deo od milijarde dolara, koliko svake godine zarađuju od turizma, da kupe novu ...

Ceca i Karleuša ekskluzivci

Dve ljute protivnice potpisaće ugovor sa novom produkcijom „ružičaste televizije“ ....