Početna » Fun » Priča se »

Marijana zavodi farmere

 
Marijana zavodi farmere
Priča se | dodato 13.11.2009.
Detalji

Želi da pokaže da i dalje postoji srpska porodica i srpski seljak koji obavljaju težak, ali jako lep i zaboravljen posao.

 
 

Marijana Grgić iz Ečke, aktuelna mis Vojvodine, ušetala je pre dva dana na farmu i svojom pojavom opčinila muški deo farmera.

Milanka Đorđević iz “Mis YU” kompanije nam je objasnila da je Marijani školovanje najvažnije u životu.
U prvom trenutku svi su se zapitali ko je zgodna crnka koja pleni izgledom? Marijana ima 23 godine, studira Fakultet za trgovinu i bankarstvo, njeni roditelji imaju imanje pa se ona odmalena bavi poljoprivredom, a već jedanaest godina trenira rukomet - trenutno je golman u ŽRK Temerin.

- Rukometom se bavim 11 godina, počela sam u seoskoj ekipi u Ečkoj, posle toga sam nastavila u Proleteru u Zrenjaninu i eto me sada, već šesta godina, u Temerinu koji se takmiči u Prvoj ligi Srbije. Ja sam golman, kao što su bili i moj otac i stariji brat, ali u fudbalu. Nisam oduvek igrala na toj poziciji, najpre sam bila srednji bek i na jednom treningu bio nam je potreban čuvar mreže, stala sam na liniju i tu se do sada zadržala. Nekako se očekivalo da nasledim muškarce iz kuće, da krenem njihovim stopama. A i nije teško, golmanima je najpotrebniji dobar refleks i da nemaju strah od lopte - ispričala je 23-godišnja Marijana Grgić koja je tokom izbora za mis Srbije ušla u top pet, a u septembru je bila na takmičenju u Belorusiji za mis interkontinental gde je ušla u top deset. Marijana bi volela da se bavi manekenstvom, ali nikada zbog toga ne bi zaopostavila sport i studije.

- Menekenstvo je zahtevan posao, ali kompanija “Miss YU” ima sjajnu organizaciju i ne sumnjam da ću zajedno s njima skupiti hrabrost za neke nove trijumfe - ispričala je Marijana koja se, inače, za izbor za mis prijavila zbog stipendije za postdiplomske studije na internacionalnom R&B koledžu.
Milanka Đorđević iz “Mis YU” kompanije nam je objasnila da je Marijani školovanje najvažnije u životu.
- Nakon izbora, ona je dobila stipendiju i sada joj je ostao samo jedan ispit da završi bankarstvo. Obećala je svojim roditeljima da će završiti fakultet do kraja godine pa je tako na farmu ponela i knjige kako bi čitala uz sveću i uskoro diplomirala - kaže Milena i ističe da je Marijana lepotica blage naravi.
- Ona je veoma skromna devojka, smirena, patrijarhalna, isuviše patrijarhalna za svoju generaciju. Mi smo je u kompaniji nazvali “devojka sa salaša”. Ona je imala prilike da se bavi seoskim poslovima uz porodicu koja živi na selu i ima imanje tako da će se odlično snaći u toj ulozi - navodi Milanka koja objašnjava da je Marijana ušla u “Farmu” kako bi pokazala da i dalje postoji “čeljad iz moderne generacije koja želi da sačuva tradicionalne vrednosti”.

- Kada sam je pitala zašto želi da uđe na farmu, Marijana je rekla da želi da pokaže kako postoji i neki drugi život koji trenutno, nažalost, nije dovoljno vrednovan i ispoštovan i da je posao na selu jako lep i zdrav. Želi da pokaže da i dalje postoji srpska porodica i srpski seljak koji obavljaju težak, ali jako lep i zaboravljen posao, te da podseti na porodične vrednosti, druženja, porodična okupljanja, porodični rad u kome može da se živi bez telefona, interneta, silikona i kafića - zaključuje Milanka iz “Mis YU” kompanije. (Blic)Pogledaj i:

marijana

,

farma

 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Zvuk 60-tih na na sniženju

Od utorka, 13. aprila Jugoton će svoju bogatu ponudu učiniti još dostupnijom svojim vernim kupcima. Dosadašnju dvostruku ...

Bojanić najavljuje štrajk glađu

Ogorčen zbog "nameštenih poziva" u emisiji "Narod pita", pobednik Farme najavljuje štrajk....

Život na farmi mi nije bio lak

Marijana Grgić iz Ečke, aktuelna mis Vojvodine, napustila je „Farmu” u subotu uveče zbog zdravstvenih problema. ...