Početna » Fun » Priča se »

Marijana zavodi farmere

 
Marijana zavodi farmere
Priča se | dodato 13.11.2009.
Detalji

Želi da pokaže da i dalje postoji srpska porodica i srpski seljak koji obavljaju težak, ali jako lep i zaboravljen posao.

 
 

Marijana Grgić iz Ečke, aktuelna mis Vojvodine, ušetala je pre dva dana na farmu i svojom pojavom opčinila muški deo farmera.

Milanka Đorđević iz “Mis YU” kompanije nam je objasnila da je Marijani školovanje najvažnije u životu.
U prvom trenutku svi su se zapitali ko je zgodna crnka koja pleni izgledom? Marijana ima 23 godine, studira Fakultet za trgovinu i bankarstvo, njeni roditelji imaju imanje pa se ona odmalena bavi poljoprivredom, a već jedanaest godina trenira rukomet - trenutno je golman u ŽRK Temerin.

- Rukometom se bavim 11 godina, počela sam u seoskoj ekipi u Ečkoj, posle toga sam nastavila u Proleteru u Zrenjaninu i eto me sada, već šesta godina, u Temerinu koji se takmiči u Prvoj ligi Srbije. Ja sam golman, kao što su bili i moj otac i stariji brat, ali u fudbalu. Nisam oduvek igrala na toj poziciji, najpre sam bila srednji bek i na jednom treningu bio nam je potreban čuvar mreže, stala sam na liniju i tu se do sada zadržala. Nekako se očekivalo da nasledim muškarce iz kuće, da krenem njihovim stopama. A i nije teško, golmanima je najpotrebniji dobar refleks i da nemaju strah od lopte - ispričala je 23-godišnja Marijana Grgić koja je tokom izbora za mis Srbije ušla u top pet, a u septembru je bila na takmičenju u Belorusiji za mis interkontinental gde je ušla u top deset. Marijana bi volela da se bavi manekenstvom, ali nikada zbog toga ne bi zaopostavila sport i studije.

- Menekenstvo je zahtevan posao, ali kompanija “Miss YU” ima sjajnu organizaciju i ne sumnjam da ću zajedno s njima skupiti hrabrost za neke nove trijumfe - ispričala je Marijana koja se, inače, za izbor za mis prijavila zbog stipendije za postdiplomske studije na internacionalnom R&B koledžu.
Milanka Đorđević iz “Mis YU” kompanije nam je objasnila da je Marijani školovanje najvažnije u životu.
- Nakon izbora, ona je dobila stipendiju i sada joj je ostao samo jedan ispit da završi bankarstvo. Obećala je svojim roditeljima da će završiti fakultet do kraja godine pa je tako na farmu ponela i knjige kako bi čitala uz sveću i uskoro diplomirala - kaže Milena i ističe da je Marijana lepotica blage naravi.
- Ona je veoma skromna devojka, smirena, patrijarhalna, isuviše patrijarhalna za svoju generaciju. Mi smo je u kompaniji nazvali “devojka sa salaša”. Ona je imala prilike da se bavi seoskim poslovima uz porodicu koja živi na selu i ima imanje tako da će se odlično snaći u toj ulozi - navodi Milanka koja objašnjava da je Marijana ušla u “Farmu” kako bi pokazala da i dalje postoji “čeljad iz moderne generacije koja želi da sačuva tradicionalne vrednosti”.

- Kada sam je pitala zašto želi da uđe na farmu, Marijana je rekla da želi da pokaže kako postoji i neki drugi život koji trenutno, nažalost, nije dovoljno vrednovan i ispoštovan i da je posao na selu jako lep i zdrav. Želi da pokaže da i dalje postoji srpska porodica i srpski seljak koji obavljaju težak, ali jako lep i zaboravljen posao, te da podseti na porodične vrednosti, druženja, porodična okupljanja, porodični rad u kome može da se živi bez telefona, interneta, silikona i kafića - zaključuje Milanka iz “Mis YU” kompanije. (Blic)Pogledaj i:

marijana

,

farma

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
64. Međunarodni beogradski sajm knjiga
Beogradski sajam knjiga, 64. po redu, uz učešće oko 500 izlagača, održan je od 20. do 27. oktobra na Beogradskom sajmu, pod sloganom „Pismo=Glava“. ...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Nova Farma od 12. septembra

Treći serijal rijalitija počeće nedelju dana ranije nego što je bilo najavljeno....

Kako se preziva balerina Granda?

Da li je Nemanjina bivša devojka Dragana koja se nedavno uselila na imanje u Lisovićima VIP ili ne....

Pretučen reper Đus

Reper Ivan Ivanović - Đus, pretučen je u subotu u beogradskom naselju Konjarnik i sa povredama glave zbrinut u Urgentnom c...