Početna » Fun » Priča se »

Lepa Brena i Boba usvojili dečaka

 
Detalji

Jedni kažu da papiri o usvajanju dečaka još nisu gotovi pa zbog toga ćuti, a drugi da želi da zaštiti dečaka od svih neprijatnosti koje bi kao usvojeno dete estradne zvezde moglo da ima.

 
 

Lepa Brena i Boba Živojinović vešto skrivaju tajnu o tome da se već dve godine staraju o troipogodišnjem dečaku sa Filipina.

Ako je ona njemu mama, onda je on njoj sin, logično.
Mali Džoni, kako ga zovu, živi sa njima u kući, Brenu oslovljava sa „mama” pa se pretpostavlja da je dečak ili već usvojen ili da su mu Živojinovići hranitelji.

- Tačno je da Džoni živi kod mene, ali mislim da nema potrebe da objašnjavam detalje i okolnosti te priče - izjavila je Brena za novi broj magazina „Stori” na čijem se portalu može videti i snimak na kom drži dečaka u krilu, a klip se već pojavio na brojnim portalima u regionu. Malog Džonija nedavno je snimila televizija OBN, otkrivši dobro čuvanu tajnu Živojinovića. Ekipa je radila intervju sa Brenom u njenoj kući na Bežanijskoj kosi, kada je odjednom u kadar ušetao mali Filipinac. Brena mu se nežno, majčinski obratila: „Sedi u moje krilo. Hoćeš li da crtaš nešto dok mi pričamo? (Brena mu pruža papir i olovku, prim. nov.) Hajde, nacrtaj kuću i baštu.”

Na snimku se kasnije čuje kako tamnoputi dečak kaže popularnoj pevačici: „Mama, dođi…”
Ako je ona njemu mama, onda je on njoj sin, logično. Ali je nelogično zbog čega ga u emisiji nije ubrojala među sinove kada je nabrajala: „Imam troje odrasle dece: jedan ima 24 godine, drugi 17, treći 11 i po godina, a ovo je Džoni.”
Budući da Brenu ljudi poštuju i zbog toga što nikada nije odvajala Filipa, Bobinog sina iz prvog braka, od Stefana i Viktora koje je rodila, još više čudi činjenica da malog Džonija nije predstavila kao svoje četvrto dete i da ga krije već dve godine.
Jedni kažu da papiri o usvajanju dečaka još nisu gotovi pa zbog toga ćuti, a drugi da želi da zaštiti dečaka od svih neprijatnosti koje bi kao usvojeno dete estradne zvezde moglo da ima.

Popularna pevačica nikada se nije potpuno oporavila od otmice sina Stefana pa je i strah za bezbednost mališana, verovatno jedan od razloga zbog čega već dve godine ćuti. (Blic)Pogledaj i:

brena

,

boba

,

dete

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Kad su cvetale tikve
Roman Dragoslava Mihajlovića, „Kad su cvetale tikve“ prvi put je objavljen 1968. godine i izazvao je u to vreme značajnu reakciju socijalističkog režima....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Bolnica pravi statue nerođene dece

Londonski centar za ultrazvuk koristi 3D printer koji, na osnovu snimaka ultrazvukom, izrađuje statue po ceni od 1.200 funti...

Zaboravili dete na aerodromu

Zaposleni na izraelskom međunarodnom aerodromu „Ben-Gurion” pronašli su u odeljenju za odlaske trogodišnju devojičicu...

"Ničije dete" najbolji evropski projekat

Na upravo završenom koprodukcionom marketu New Cinema Network u okviru Međunarodnog filmskog festivala u Rimu, celovečernj...