Početna » Fun » Priča se »

Bebi Dol uvodi pravila na farmu

 
Detalji

Farmeri su preksinoć bili veoma veseli.

 
 

Bebi Dol vedri i oblači na “Farmi”.

Maja se nada da će joj ovoga puta uspeti da izađe iz kuće.
Ona je, kao ovonedeljni gazda, uvela novu kaznu za neposlušne stanare - zahteva da žene u kući ne psuju jer će u suprotnom za svaku opsovanu reč odlaziti u ćošak gde će 60 sekundi gledati u zid.

Bebi se na ovaj korak odlučila zato što smatra da se žene u kući i previše svađaju, te da ovaj program sigurno gledaju mala deca koju ne bi trebalo učiti svađama i psovkama. Iako su se Bebi i Maja žestoko posvađale, Bebi je na kraju odlučila da Maji usliši molbu te ju je postavila za slugu ove nedelje, zajedno sa Niggorom. Maja se nada da će joj ovoga puta uspeti da izađe iz kuće.

Farmeri su preksinoć bili veoma veseli. U okviru nedeljnog zadatka slavilo se Niggorovo momačko veče. Voditelj Ognjen Amidžić mu je na poklon doveo trbušnu plesačicu. (Blic)Pogledaj i:

bebi dol

,

farma

 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Marina je na farmi zbog novca

Marinini motivi za ulazak na farmu su humani, životni. ...

Ko će biti učesnici Farme 3?

Vesna Zmijanac, Isidora Bjelica, Milić Vukašinović, Goca Tržan, Milica Todorović bi, prema pisanju domaćih medija, treb...

Život na farmi mi nije bio lak

Marijana Grgić iz Ečke, aktuelna mis Vojvodine, napustila je „Farmu” u subotu uveče zbog zdravstvenih problema. ...