Početna » Fun » Priča se »

Zaljubio sam se u Anu Nikolić

 
Detalji

Mnogi su prognozirali da neću moći da izdržim ni tri dana.

 
 

U životu nisam digao kašiku, a kamoli da koristim grabulje, lopate, da zabijam eksere.

Iz te borbe za novac u rialiti emisijama proističe i to gaženje preko ljudi.
Spavao sam na vodenom krevetu ceo život. Okruživali su me dijamanti, cveće, parfemi… A ovde spavam, u stvari - i ne spavam pošto sam imao nesanicu, sa miševima, pacovima, na podu… Poljski toaleti su katastrofa, smrde, širi se zaraza. Znate li šta za mene znače ta 24 dana koliko sam proveo na farmi? Promenio sam se totalno.

Ali, s tim ciljem sam i ušao, počinje priču za „Blic” Saša Ćurčić Đani, nekadašnji fudbaler koji je zbog teških uslova života napustio „Farmu”.
- Promenio sam se totalno. Nisu me zanimali ni honorar, ni pare. Imam druge ciljeve, hteo sam da sazrim, da radim. Da sebi dokažem da mogu da ustajem rano. Mnogi su prognozirali da neću moći da izdržim ni tri dana. Ljudi, ja sam dobio nešto više od tih sto hiljada evra. Ja sam dobio promenu ka kojoj sam težio.

Shvatio sam neke stvari. Neko će zaraditi sto hiljada u emisiji „Farma”, ali ja ću u narednih godinu dana napraviti pola miliona. Videćete. Proradio mi je inat - priča Đani i nastavlja: - Svi kukaju da žele da izađu, pa što se onda ne uhvate za kapiju i ne odu. Neće oni tako, njima je stalo do honorara, žele da dobiju pare. E pa, šta kukaju onda! Mene nije briga za pare - navodi on.

Iako se spekulisalo da je farmu, između ostalog, napustio i zbog toga što Savo Milošević nije došao u kafić, Đani objašnjava zašto je toliko želeo da ga bivši klupski drugar poseti:
- Želeo sam da Savo dođe da vidi gde sam živeo, spavao. Ovako mi neće verovati kada mu budem pričao u kakvim sam uslovima izdržao 24 dana - ističe Đani koji je na farmi bio „zadužen” da napravi šou, ali i da se zaljubljuje.
- Zatelebao sam se u Anu Nikolić. Iskreno mi se svidela. Ali, ona ima dečka. Milion odsto bi nešto bilo između nas da ona nema dečka. Ali, stvarno im sve najlepše želim, i njoj i njenom dečku - ne krije Đani i potvrđuje da je patio nakon njenog izlaska.

- Nedostajala mi je. Kada sam ulazio, hteo sam da mi se dogodi romansa u senu, na seljački način (smeh), to sam želeo. Ana je moj tip žene. Senzitivna, ženstvena, seksepilna, nežna. Ufff… vrela krv. Ja volim takve žene. Ali, ponavljam, ona, nažalost, ima dečka - priča sa poletom u glasu Đani i napominje da se nije zaljubio u misicu Sandru s kojom je proveo poslednje dane na farmi. Farmeri su za ovih mesec dana od svih aktivnosti najviše upražnjavali svađe. Nekoliko puta umalo nije došlo do fizičkih obračuna.

- Iz te borbe za novac u rialiti emisijama proističe i to gaženje preko ljudi. Video sam to i u „Velikom bratu” - iskren je Đani koji kaže da se nikome nije zamerio.
- Bilo je varnica sa Cakanom i Viktorijom kada su napale devojke koje ne rade, a ja sam ih branio. Ako ne radiš kod kuće, ne moraš ni tamo da radiš. Ne volim da gledam ženu u kuhinji. Moja devojka neće raditi - priča Đani.

- Neka one vole sir, kajmak, ajvar. Poštujem. Ali nemojte da se ponašate ispred kamera kao da nijedna Srpkinja to ne ume da pravi. Šta one misle - da su izmislile toplu vodu? One sve žele da se pokažu kao domaćice, da se dodvore domaćicama, seljacima, unutrašnjosti…. Ma je l’ znaju oni da su Srbi u 19. veku najviše pravili decu. Ma, neka vode ljubav u senu, a ne da prave sir i kajmak. Sve je to foliranje i gluma pred kamerama - ističe Đani kome su favoriti za pobedu Toma, Niggor, Topalko i Big Mama. (Blic) 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Opel Insignia sa najmodernijim IntelliLux LED® Pixel svetlima
Nova adaptivna IntelliLux LED® Pixel svetla sada imaju 84 LED elementa po jednom faru...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Popović joj oprostio seks

Stoja će ubuduće morati da nosi duge suknje i ne peva pesme lascivnog sadržaja ako želi da je prvi čovek "Granda" zadrž...

Čiji je lik na pašteti?

Poslednji izbačeni farmer za novog gazdu imenovao Gagija, ali ne pre nego što je izvređao Miloša Bojanića......

Kameron Dijaz napušta Holivud

Glumica koja trenutno sa Tomom Kruzom promoviše film "Knight and Day", panira da se odseli iz Holivuda i dizajnerske svilene...