Početna » Fun » Priča se »

Nikola 357 je na ivici živaca

 
Detalji

Gradonačelnik Zaje­čara: - Njegove reakcije su upravo proizvod nelagodnog života na farmi.

 
 

Skoro da nema osobe na farmi koja se nije bar malo pokačila sa Nikolom Hadži Nikolićem i koja ne bi prokomentarisala da je on kao tempirana bomba.

Tako je upadao u razne konfliktne situacije, najčešće sa Niggorom s kojim je čak dva puta bio na rubu do fizičkog obračuna.
Nikola je pokazao da ima čvrst karakter, ali i da često kada njemu nešto ne odgovara voli da kažnjava druge, te da niko ne može da predvidi njegove korake.

Tako je upadao u razne konfliktne situacije, najčešće sa Niggorom s kojim je čak dva puta bio na rubu do fizičkog obračuna. U poslednjoj epizodi iskazivanja nezadovoljstva Nikola je želeo da napusti kuću zato što na otvaranje kafića nisu došli njegovi gosti - grupa „Bjesovi”. Posle razgovora sa psihologom, Nikola je od te ideje odustao.

Ipak, nevolje farmera s njim se nastavljaju i njegovi potezi su prilično nepredvidivi. On svakoga časa može da se posvađa, izađe sa farme ili da upadne u verbalni okršaj. Razlozi su hrana, uslovi spavanja, međuljudski odnosi…
Da je Nikola tempirana bomba, potvrdio je i Boško Ničić po izlasku sa farme kada je prokomentarisao da se ne zna kada i oko čega će se frontmen grupe 357 posvađati. Nakon Nikolinog zahteva da napusti kuću, pozvali smo izbačene farmere da prokomentarišu njegovo ponašanje.

Gradonačelnik Zaje­čara: - Njegove reakcije su upravo proizvod nelagodnog života na farmi. Svako je ušao na imanje sa ambicijama i željama, i Nikola počinje da shvata da mu ne odgovara društvo na farmi. Ne mislim da je sve to bila predstava, već se on jednostavno u nekom trenutku tako osetio i hteo je da izađe. On je, dok sam bio na farmi, jednom prilikom zbog nekolicine učesnika primenio kolektivno kažnjavanje, ja sam to osudio, i čini mi se da su takve ishitrene i brze odluke okidač za svađe, kao što se recimo odigralo sa Niggorom - objašnjava Boško Ničić i nastavlja: - On je drzak i uvek nešto ishitreno uradi i pre nego što promisli. Mislim da Nikola želi da izađe iz kuće na regularan način. On je meni drag momak i sve što kažem, kažem za njegovo dobro i čini mi se da će sa farme izaći isključivo po pravilima.

Sličnog mišljenja je i Slavica Tripunović Dajana, misica koja je prva izbačena iz „Farme”.
- Nikola je od samog početka pokazivao da se karakterom razlikuje od drugih. Izdvaja se postupcima, ima svoje principe od kojih ne odustaje. Teško mu je sigurno jer je to zajednica i svi moramo da se prilagođavamo. Ali, svako želi da se nametne - kaže Dajana koja smatra da Nikola neće upasti u fizički obračun. - Nasilje ne podržavam i grozim se toga, a čini mi se da se svaki njegov okršaj završava verbalnim putem. On je svojeglav, svoj je, ima svoj svet, dovoljan je sam sebi i, ukoliko neko narušava njegov svet, on ume da reaguje burno i da kaže ono što definitivno misli. Ipak, čini mi se da prema farmerkama ne pokazuje agresivnost i to mi se dopada. A, muškarci imaju svoje načine da se obračunaju - navodi Dajana koja misli da Nikola neće napustiti farmu, već da će čekati regularan način da ispadne. (Blic)Pogledaj i:

nikola

,

farma

 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Farma: Svadba, svadba

Nemanja je pre nego što je odredio sluge, "iz šešira" izvukao Milenino i svoje ime pa će tako njih dvoje biti mladenci....

101 Meksikanska - Uskoro u prodaji

Dugo očekivani box 101 MEKSIKANSKA uskoro će se naći u prodaji u Jugotonu. Box-set sa 4 CD-a, 101 pesma, od Ive Robića do...

Farma: Izbačen Sajko

Iznenađenjima na Farmi nikad kraja. Imanje u Lisovićima napustio je Sajko, a ušla su još tri nova farmera....