Početna » Fun » Priča se »

Za Madonu i decu apartman

 
Za Madonu i decu apartman
Priča se | dodato 24.08.2009.
Detalji

Juče je stigao i njen dekorater koji sređuje pomenuti apartman, doneti su unikatni tepisi, zidovi su u njenim omiljenim bojama, nameštaj.

 
 

Čekanje je završeno.

Misterija oko toga kad Madona stiže u Srbiju vladala je i juče - jedni izvori govorili su da u Beograd dolazi u nedelju kasno uveče, a drugi da stiže nekoliko sati pre samog koncerta.
Madona večeras nastupa na Ušću, koncert koji će trajati dva sata počinje u 21 čas, publika će moći da uživa u mnogobrojnim hitovima koji su obeležili karijeru pop kraljice, a očekuje se da će večerašnjem spektaklu prisustvovati između 35 i 40.000 ljudi.

Na Ušću je postavljena spektakularna bina sa hidrauličnim platformama na kojima Madona i njeni plesači izlaze na scenu, a čak i ako se nalazite daleko od bine, nećete imati problema da pratite sva dešavanja jer je instalirano čak osam LED ekrana. Međutim, svi tehnički podaci i silne brojke koje su bile u opticaju dok se koncert pripremao postaće potpuno nebitne kada popularna pevačica u 21 čas izađe na binu i tako započne svoj prvi nastup u Srbiji.

Madonin šou, u šta su mogli da se uvere svi obožavaoci koji su prošle godine bili na njenom koncertu u Budvi, predstavlja pravo audio-vizuelno zadovoljstvo - svaki detalj je precizno režiran, u sekund se tačno zna kada plesači ulaze i izlaze sa scene, kada se Madoni dodaje gitara ili koliko vremena treba za jedno od njenih osam presvlačenja. Tu nema prostora za improvizacije i sve je podređeno kraljici popa i njenom nastupu, a tu zaista ima šta da se vidi.
Da podsetimo, koncert je podeljen na četiri tematske celine - nastup počinje sa „Pimp” segmentom, koji otvara numera „Candy Shop”, zatim sledi „Old
Satnica
17.30 - Otvaranje kapija
19.00 - Pol Okenfold
21.00 - Madonin koncert
School” celina kojom nas Madona vraća u zlatno doba disko muzike i brejkdensa... Treći segment „Gipsy” započinje numerom „Devil Wouldn’t Recognize You”, a kao i na većini koncerata u okviru „Sticky & Sweet” turneje, verovatno će i u Beogradu najveće ovacije dobiti romski trio Aleksandra Kolpakova, koji izvodi numeru „Doli, Doli”. Za kraj i segment „Rave” Madona je ostavila sve same hitove, pesme „Like a Prayer”, „4 Minutes”, „Ray of Light”... a koncert se završava hitom „Give It 2 Me”.

U poređenju sa prvim delom turneje koji je završen u decembru prošle godine, jedina promena se odnosi na set-listu, a umesto numera „Heartbeat”, „Borderline” i „Hung Up”, Madona izvodi pesme „Holiday”, „Dress You Up” i „Frozen”.
Pre Madone publiku na Ušću će svojim nastupom zagrejati popularni britanski di-džej Pol Okenfold, koji je uradio nekoliko remiksa za Madonu, uključujući tu i njen novi singl „Celebration” koji je objavljen početkom avgusta...
Set-lista
1. „Candy Shop”
2. „Beat Goes On”
3. „Human Nature”
4. „Vogue”
5. „Into the Groove”
6. „Holiday”
7. „Dress You Up”
8. „She’s Not Me”
9. „Music”
10. „Devil Wouldn’t ...”
11. „Spanish Lesson”
12. „Miles Away”
13. „La Isla Bonita”
14. „Doli, Doli”
15. „You Must Love Me”
16. „4 Minutes”
17. „Like a Prayer”
18. „Frozen”
19. „Ray of Light”
20. „Give It 2 Me”

Misterija oko toga kad Madona stiže u Srbiju vladala je i juče - jedni izvori govorili su da u Beograd dolazi u nedelju kasno uveče, a drugi da stiže nekoliko sati pre samog koncerta.
Koliko je tajno vreme njenog dolaska, toliko su tajne i lokacije na kojima će biti smeštena. Osim ekskluzivnog apartmana u hotelu „Hajat”, kako „Blic” saznaje, za Madonu je iznajmljeno i nekoliko elitnih privatnih apartmana na tajnim lokacijama u Beogradu, a sa pop kraljicom verovatno dolaze i četvoro dece - Lurd, Roko i usvojeni Dejvi Banda i Mersi Džejms.
Dan pred koncert, u bekstejdžu su obavljane zadnje pripreme. Menadžer produkcije Kris Lem obišao je ceo prostor kako bi se uverio da je sve onako kako je Madona tražila, a u obilazak nije išao uobičajenim prevoznim sredstvom za takve potrebe, golf kolima, već je tražio dva konja. Sam bekstejdž je ekskluzivno uređen - samo Madonin apartman ima oko četiristo kvadrata, a u njemu će, pored dece, Madoni društvo praviti i mlađani dečko Hesus Luz.

Juče je stigao i njen dekorater koji sređuje pomenuti apartman, doneti su unikatni tepisi, zidovi su u njenim omiljenim bojama, nameštaj… sve je sređeno kao prava kuća. S obzirom na to da je Madona navikla na komfor, čak je i kupatilo napravljeno po poslednjoj tehnologiji, te ceo toalet radi na daljinski! Naime, ako želi da napuni kadu, da pusti vodu u WC šolji, da podesi temperaturu vode u lavabou… dovoljno je samo da pritisne dugme. Osim Madoninog apartmana i dela za njen menadžment, koji zauzima 600 kvadrata, u bekstejdžu je montirana i velika banket sala kako bi Madona i njena ekipa mogli da nazdrave nakon koncerta. (Blic)
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Kad su cvetale tikve
Roman Dragoslava Mihajlovića, „Kad su cvetale tikve“ prvi put je objavljen 1968. godine i izazvao je u to vreme značajnu reakciju socijalističkog režima....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Ženi se princ Vilijam?

Britanski mediji pišu da će princ Vilijam ovog leta veriti svoju dugogodišnju devojku Kejt Midelton i da je venčanje navo...

Polanski traži obustavu postupka

Tvorac filmova „Rozmarina beba” i „Pijanista” Roman Polanski, podneo je zahtev sudu u Los Anđelesu u kojem traži da...

Aleksandra raskinula sa dečkom

Pevačica se iselila iz zajedničkog stana zajedno sa ćerkicom....