Početna » Fun » Priča se »

Za Pamelu helikopter i jahta

 
Detalji

Posle posete Podgorici Pamela će obići i Titovu vilu u Meljinama, gde će nastaviti sastančenje, a nakon toga je očekuje celodnevno krstarenje po Jadranu i Bokokotorskom zalivu na „Dominator” jahti dugačkoj jedanaest metara.

 
 

Seksepilna holivudska starleta Pamela Anderson je doputovala u Crnu Goru.

Do hotela je stigla u koloni od tri crna „audija”, po izlasku iz automobila mahnula fotoreporterima i otrčala u hotel.
Pamela je nedavno odlučila da uloži novac u izgradnju ekoloških hotela na Crnogorskom primorju (u Podgorici i Meljinama), u projekte koje izvodi „Atlas grupa”, te je došla da se lično upozna sa planovima.
Avion koji je iz Frankfurta prevozio „Plejbojevu” zečicu kasnio je u dolasku gotovo jedan sat, te je Pamela u Budvu stigla tek oko 19.30 i smestila se u hotel „Avala Resorts &Villas”. Do hotela je stigla u koloni od tri crna „audija”, po izlasku iz automobila mahnula fotoreporterima i otrčala u hotel.
Prvi dan je bio predviđen za odmaranje i nekadašnja čuvarka plaže sinoć nije izlazila iz hotela, ali je već jutros helikopterom krenula na sastanke u Podgorici gde će se upoznati sa materijalima, idejom i planovima gradnje ekoloških objekata. Posle posete Podgorici Pamela će obići i Titovu vilu u Meljinama, gde će nastaviti sastančenje, a nakon toga je očekuje celodnevno krstarenje po Jadranu i Bokokotorskom zalivu na „Dominator” jahti dugačkoj jedanaest metara.
Sve vreme njenog boravka u Crnoj Gori Pamelu će pratiti petnaestoro ljudi iz obezbeđenja, a ona je imala nekoliko zahteva vezanih za boravak: tražila je da proba lokalnu domaću hranu, isključivo organskog porekla, dok je kada je u pitanju piće, izrazila želju za luksuznim šampanjcem.
Dan nakon posete objekata i krstarenja, Pamela će se družiti i sa medijima, te će u večernjim satima prisustvovati VIP koktelu „Atlas grupe”, potom i večeri zatvorenog tipa sa čelnicima ovog projekta. Pamela će iz Crne Gore otputovati u četvrtak, iz Tivta će se uputiti u Beograd, gde će oko 13 časova odleteti za London sa Aerodroma „Nikola Tesla”. (Blic)
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Kad su cvetale tikve
Roman Dragoslava Mihajlovića, „Kad su cvetale tikve“ prvi put je objavljen 1968. godine i izazvao je u to vreme značajnu reakciju socijalističkog režima....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Imam seks jednom u tri meseca

Denser kaže da ima prosečan (?!) intimni život, kojim je sasvim zadovoljan....

Anđelina: Zbog Breda sam poželela bebu

Na fotografijama, koje je snimio lično Brad, vidi se Anđelina kako doji blizance u njihovom domu u Francuskoj, vide se deo ...

Udala se Ališa Kiz

Pevačica i producent Swizz Beatz venčali su se u Francuskoj, piše američka štampa....