Početna » Fun » Priča se »

Paris Hilton spasava svet šopingom

 
Detalji

„Šta fali šopingu? Nova godina je, treba mi novogodišnja haljina”, pravdala se Paris.

 
 

Kako prenosi britanski „Telegraf”, zvezda holivudske društvene scene je izjavila da se ona u ovim teškim ekonomskim vremenima brine za dobro svih tako što ide u šoping što je češće moguće.

Lokalne dobrotvorne organizacije optužile su je za nepotrebno i nerazumno trošenje, ali Paris je mudro branila svoje razmetanje novcem.
Neke slavne ličnosti daju novac u dobrotvorne svrhe, neke postanu humanitarni aktivisti pri Ujedninjenim Nacijama, ali poznata naslednica Paris Hilton u vreme finansijske krize spasava svet na svoj jedinstveni način - neprestanim šopingom.

Kako prenosi britanski „Telegraf”, zvezda holivudske društvene scene je izjavila da se ona u ovim teškim ekonomskim vremenima brine za dobro svih tako što ide u šoping što je češće moguće. Naime, 27-godišnja bogatašica je ponosna što je u Sidneju, gde je bila domaćin ekskluzivne novogodišnje žurke, potrošila 5.560 australijskih dolara za samo 40 minuta.

Lokalne dobrotvorne organizacije optužile su je za nepotrebno i nerazumno trošenje, ali Paris je mudro branila svoje razmetanje novcem.

„Ja sam u Australiji i mislim da je važno pomoći, znate, ekonomiji ovde, kao i svetskoj ekonomiji uopšte”, rekla je ona novinarima pre nego što se pojavila na novogodišnjoj proslavi.

„Šta fali šopingu? Nova godina je, treba mi novogodišnja haljina”, pravdala se Paris.

Vršilac dužnosti premijera Australije Džulija Gilard pohvalila je navike Paris kada je u pitanju šoping i zahvalila joj se jer je stavila Australiju na svoju listu šoping i modnih atrakcija.

„Čula sam šta je jedna političarka izjavila o meni”, rekla je Paris. „To je vrlo slatko od nje i istina je.”

Paris je od promotera žurke dobila 100.000 australijskih dolara za pojavljivanje, a tokom noći je garderobu promenila nekoliko puta. (Blic)Pogledaj i:

paris hilton

,

soping

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Korešpodencija
Korešpodencija - je rađena prema tekstu Borislava Pekića, čiju dramatizaciju je radio Borislav Mihajlović Mihiz, a sve to u režiji Gorčina Stojanovića koji je u Zvezdara teatru prvi put režirao pre 20 godina....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Iz Pariza sa ljubavlju

Želja vladinog agenta da izađe iz jednoličnosti svog života počinje da se ostvaruje kada dobije novog partnera – Veksa...

Mini specijal za film "Grad lopova"

Film "Grad lopova" premijerno se prikazuje na osamnaestoj L'Oreal Paris Cinemaniji 30. oktobra u Sava Centru....

Kupite Loreal proizvode i osvojite karte

Od danas, 15. oktobra pa do 31. oktobra u najvećim Lilly parfimerijama u Beogradu traje neverovatna akcija!...