Početna » Fun » Priča se »

Whitestripes i Uroš Stojanović!

 
Detalji

Film govori o detektivu Mejsonu Bleku koji je član tajne organizacije "Nightwatch", koja se vekovima bori protiv demona i vampira, piše „Blic”.

 
 

U filmu "Night Fall" jednu od glavnih uloga imaće popularna pevačica i bubnjarka benda White Stripes Meg Vajt.

Scenario za film urađen je po popularnom stripu „Crne hronike” Forda Litla Gilmpora.
Reditelj filma „Čarlston za Ognjenku” Uroš Stojanović, nalazi se u Los Anđelesu gde je potpisao ugovor sa kompanijom "Sony Pictures" za snimanje filma "Night Fall" u kojem će igrati i Meg Vajt, pevačica popularnog benda White Stripes.
U filmu "Night Fall" jednu od glavnih uloga imaće popularna pevačica i bubnjarka benda White Stripes Meg Vajt. Ona je jedna od kultnih andergraund zvezda u Americi koja je do sada glumila u igranim filmovima „Kafa i cigarete” (2003), kao i u trileru "Desealer" (2006).
Scenario za film urađen je po popularnom stripu „Crne hronike” Forda Litla Gilmpora. Film govori o detektivu Mejsonu Bleku koji je član tajne organizacije "Nightwatch", koja se vekovima bori protiv demona i vampira, piše „Blic”.
Organizacija "Nightwatch" nastala je u osmom veku kada je sklopljen tajni pakt Katoličke crkve sa demonskim bićima po nazivom "Pax Demonica". Međutim, u modernom svetu u mračnim kvartovima Nju Orleansa, grupice demona i vampira se više ne pridržavaju kodeksa iz osmog veka. Mejson Blek uz pomoć operativca Proteusa kreće da pronalazi vampire i da ih tamani.
Meg Vajt će glumiti ulogu vođe vampirskog klana, a glavna uloga u filmu namenjena je nekoj od velikih holivudskih zvezda i za sada se čuva u tajnosti - nezvanično su pominjana imena Vina Dizela i Danijela Krejga. (Mondo)
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
16. Beogradski salon vina
16. Beogradski salon vina, biće održan 6. i 7. decembra 2019. u hotelu Hyatt Regency...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

No Doubt na turneji


Bendu osnovanom daleke 1986. godine u Kaliforniji ovo će biti prvo „okupljanje” pred fanovima nakon 2004. godine,...

Meg Rajan: Najsrećnija sam sama!

Holivudska glumica Meg Rajan koju publika širom sveta trenutno gleda u filmu "The woman" je u poslednjem broju časopisa "In...

Nisam ja Jovanin košarkaš!

Aleksandar Đorđević demantuje da je u vezi sa Jovanom Janković, i najavljuje tužbu protiv listova koji su to objavili....