Početna » Fun » Priča se »

Whitestripes i Uroš Stojanović!

 
Detalji

Film govori o detektivu Mejsonu Bleku koji je član tajne organizacije "Nightwatch", koja se vekovima bori protiv demona i vampira, piše „Blic”.

 
 

U filmu "Night Fall" jednu od glavnih uloga imaće popularna pevačica i bubnjarka benda White Stripes Meg Vajt.

Scenario za film urađen je po popularnom stripu „Crne hronike” Forda Litla Gilmpora.
Reditelj filma „Čarlston za Ognjenku” Uroš Stojanović, nalazi se u Los Anđelesu gde je potpisao ugovor sa kompanijom "Sony Pictures" za snimanje filma "Night Fall" u kojem će igrati i Meg Vajt, pevačica popularnog benda White Stripes.
U filmu "Night Fall" jednu od glavnih uloga imaće popularna pevačica i bubnjarka benda White Stripes Meg Vajt. Ona je jedna od kultnih andergraund zvezda u Americi koja je do sada glumila u igranim filmovima „Kafa i cigarete” (2003), kao i u trileru "Desealer" (2006).
Scenario za film urađen je po popularnom stripu „Crne hronike” Forda Litla Gilmpora. Film govori o detektivu Mejsonu Bleku koji je član tajne organizacije "Nightwatch", koja se vekovima bori protiv demona i vampira, piše „Blic”.
Organizacija "Nightwatch" nastala je u osmom veku kada je sklopljen tajni pakt Katoličke crkve sa demonskim bićima po nazivom "Pax Demonica". Međutim, u modernom svetu u mračnim kvartovima Nju Orleansa, grupice demona i vampira se više ne pridržavaju kodeksa iz osmog veka. Mejson Blek uz pomoć operativca Proteusa kreće da pronalazi vampire i da ih tamani.
Meg Vajt će glumiti ulogu vođe vampirskog klana, a glavna uloga u filmu namenjena je nekoj od velikih holivudskih zvezda i za sada se čuva u tajnosti - nezvanično su pominjana imena Vina Dizela i Danijela Krejga. (Mondo)
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Italija: TV doktori nemaju pojma!

Popularne „bolničke” televizijske serije šire „strašne dezinformacije”, smatra jedna medicinska grupa u Italiji....

Britni Spirs ima novog dečka

Pop pevačica u vezi je sa svojim agentom Džejsonom Trevikom....

Kamerman psovao Divnu Karleušu

Dok su bezuspešno pokušavali da ispune zadatak, majka JK uporno tražila da im daju stolice, što je prilično iznerviralo ...