Početna » Fun » Priča se »

Zabranjeni intervju Dženifer Lopez

 
Detalji

Pevačica je dodala da, u početku, nije želela da proda slike svoje dece tabloidima, ali da je to ipak učinila.

 
 

Glumica i pevačica dala je „iskren” intervju časopisu "Elle", a zatim ga je njena služba za odnose sa javnošću povukla. Novinar ga je ipak objavio na Internetu.

Lopezova (39) razgovarala je sa reporterom Kevinom Sesumsom, i ostavila sliku „umorne, emotivne i iskrene novopečene mame”.
„Ne dojim decu, imala sam nervni slom pre nekoliko godina, ne bih baš sebe nazvala Sajentologom…”. Sve je ovo Lopezova rekla u intervjuu, koji nećete pročitati u celosti.
Glumica i pevačica dala je „iskren” intervju časopisu "Elle", a zatim ga je njena služba za odnose sa javnošću povukla. Novinar ga je ipak objavio na Internetu.
Lopezova (39) razgovarala je sa reporterom Kevinom Sesumsom, i ostavila sliku „umorne, emotivne i iskrene novopečene mame”. Zvezda je u februaru rodila blizance Maksa i Emu, u braku sa Markom Entonijem.
„Nova mama je čupava, a kosa joj nije čista, i pokupljena je u čvrsto zategnut rep”, počinje Sesums svoj opis uvek glamurozne Dženifer, koja kaže:
„Desetak dana nakon rođenja blizanaca, samo sam plakala. Jecala sam i govorila Marku da će deca znati druge ljude bolje nego mene, jer su drugi brinuli o njima dok sam se ja oporavljala od carskog reza”.
„Pre nekoliko godina, na snimanju filma ´Dosta je bilo´, imala sam nervni slom. Odjednom sam se ´smrzla´, nisam htela da govorim, dišem, jedem… Doktor mi je rekao da sam neispavana, da previše radim i da ću poludeti ako tako nastavim”.
Dženifer priznaje da nije član sajentološke crkve, iako „zna dosta toga” o njoj.
„Znam sve o tehnologiji i učenju, to mi veoma pomaže. Ali, ne bih baš rekla da pripadam crkvi. Ljudi imaju veoma negativnu predstavu o sajentologiji. Volela bih da nije tako”.
Novinar ju je pitao i da li bi svoju decu poslala u neku od sajentoloških škola.
„Da, naravno. Ne bi mi to smetalo. Učili bi komunikaciju i razne tehnike opuštanja, što meni veoma pomaže u životu”.
Dženifer je priznala da nije dojila decu, ali (razumljivo) nije želela da zalazi u detalje.
„Uh… ovaj… ne. Ne bih da pričam o tome”.
Pevačica je dodala da, u početku, nije želela da proda slike svoje dece tabloidima, ali da je to ipak učinila. Za razliku od „Branđeline”, koji su te pare poklonili u humanitarne svrhe, Dženifer i Mark su zadržali najveći deo novca.
„Nisam htela ni da čujem, ali onda su počele da stižu potpuno sulude ponude! Mislili smo, ´hajde da ih prevarimo, da vidimo dokle će dogurati´. Poklonili smo nešto malo novca, ostalo smo uložili u fondove za Maksa i Emu”.
Američki trač-sajtovi pišu da je pevačicina služba za odnose sa javnošću naredila da se intervju ponovi, sa drugim „ispitivačem”. (Mondo)Pogledaj i:

Dzenifer Lopez

,

intervju

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
57.Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije
Najznačajniji regionalni i evropski događaj u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana u jugoistočnoj Evropi...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Sanja Popović

Na pice... Iako mi se više dopada kućna varijanta druženja sa prijateljima, često odemo na piće i negde van. To je uglav...

Zvonimir Đukić - Đule

U susret koncertu grupe Van Gogh, koji će se održati 28.11.2009. u Beogradskoj Areni, razgovarali smo sa frontmenom Đuleto...

Intervjui ekipe filma "CRVENKAPA"

Pogledajte intervjue ekipe filma “CRVENKAPA” (Red Riding Hood)! ...