Početna » Fun » Priča se »

Seksi izdanje Megan Foks

 
Seksi izdanje Megan Foks
Priča se | dodato 16.09.2008.
Detalji

U intervjuu koji je dala za „Maksim”, Megan Foks, otkrila je da obožava seks.

 
 

Naime u junu ove godine, njene ništa manje provokativne fotografije našle su se u magazinu FHM, a većina muških magazina i sajtova je nekoliko puta proglašavala Megan za najseksepilniju ženu današnjice.

Ovo nije prvi put da se ova lepotica fotografiše za muške magazine.
Zvezda filma „Transformersi”, seksepilna glumica Megan Foks, po mnogima trenutno najlepša holivudska akterka, krasiće naslovnu stranu britanskog izdanja muškog magazina „Maksim” za oktobar.
Ovo nije prvi put da se ova lepotica fotografiše za muške magazine. Naime u junu ove godine, njene ništa manje provokativne fotografije našle su se u magazinu FHM, a većina muških magazina i sajtova je nekoliko puta proglašavala Megan za najseksepilniju ženu današnjice.
U intervjuu koji je dala za „Maksim”, Megan Foks, otkrila je da obožava seks.
„Ja zaista uživam u seksu. Ne razumem sve te zvezde koje ne žele javno da pričaju o tome. Ja mogu da pričam o svemu”, rekla je Megan i nastavila priču „Najlakše je ženu ako voli seks i muškarce, nazvati jeftinom. To je glupo. Ali eto ja, na primer, do sada nisam srela ni jednog muškaraca koji je bio u tom fazonu i koji me je nazvao jeftinom jer volim seks”.
Megan Foks glumi od svoje četrnaeste godine, ali planetarnu popularnost stekla je ulogom u popularnom filmu „Transformers”. „U filmu je bilo mnogo kadrova u kojima je moje telo u prvom planu. Okej mi je da me kao objekta doživljavaju u nekom filmu, jer je takva uloga, ali ne bih volela da me i privatno ljudi tako gledaju”, rekla je Megan Foks koju ćemo gledati u novom filmskom ostvarenju „Jennifer’s Body”. (Blic)Pogledaj i:

Megan Foks

,

intervju

,

slike

,

seks

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Kad su cvetale tikve
Roman Dragoslava Mihajlovića, „Kad su cvetale tikve“ prvi put je objavljen 1968. godine i izazvao je u to vreme značajnu reakciju socijalističkog režima....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Halil Tikveša - Slike

Praveći ove slike pratio sam prirodnu težnju da likovnim jezikom ispričam priču nekada istinitu i doživljenu, nekada izm...

Nove slike u SULUJ-u

Samostalne izložbe Ane Mašić i Ljiljane Vidaković...

U planu nastavak filma ''Seks i grad''

Prema najnovijim informacijama HBO radi sa kompanijom Warner Brothers na nastavku filma "Sex i Grad"....