Početna » Fun » Priča se »

Morezmo jela ćevape u Novom Sadu

 
Detalji

Prema saznanjima „Presa”, Ameli Morezmo, trenutno 37. igračica sveta, posetu Srbiji iskoristila je i da uživa u koncertima na festivalu Egzit.

 
 

Čuvena francuska teniserka, kojoj je domaćin u Novom Sadu bila teniski trener Biljana Veselinović, večerala je u restoranu „Žal za mladost”.

Prema njegovim rečima, sve prisutne te večeri posebno je iznenadilo Amelino poznavanje srpskih jela i pića.
Bivša prva teniserka sveta Ameli Morezmo boravila je pre nekoliko dana u Srbiji, tačnije u Novom Sadu i uživala u srpskim kulinarskim specijalitetima. Čuvena francuska teniserka, kojoj je domaćin u Novom Sadu bila teniski trener Biljana Veselinović, večerala je u restoranu „Žal za mladost” i u Knjigu utisaka upisala: „Hvala vam na ugodnoj dobrodošlici, prekrasnoj večeri. Vidimo se ponovo”. Vlasnik restorana „Žal za mladost” Zoran Vitorović potvrdio je za „Pres” da je ugostio čuvenu Francuskinju. „Gospođica Morezmo i gospođa Biljana Veselinović rezervisale su prošle nedelje mesto u našoj bašti i došle oko osam časova uveče. Ostale su do ponoći, a s njima je neko vreme u društvu bio i menadžer Maksa Ćatović, koji ih je pozvao da budu gosti na koncertu Madone u Crnoj Gori. Ameli je vrlo simpatična osoba, koja se sve vreme ponašala normalno, bez ikakvih posebnih zahteva ili kaprica”.
Prema njegovim rečima, sve prisutne te večeri posebno je iznenadilo Amelino poznavanje srpskih jela i pića.
„Morezmo nije htela da ode iz Srbije dok ne proba ćevape. Kao predjelo naručila je sarmice u vinovom lišću s kiselim mlekom, a potom pojela pet ogromnih ćevapa. Posebno me je iznenadilo njeno poznavanje vina i način na koji ih je probala. Pila je crno tvrdoško vino, i to čašu pre i čašu posle večere”, prepričava Vitorović.
Prema saznanjima „Presa”, Ameli Morezmo, trenutno 37. igračica sveta, posetu Srbiji iskoristila je i da uživa u koncertima na festivalu Egzit. (Mondo)Pogledaj i:

Ameli Morezmo

,

Novi Sad

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Sveti Trifun 2020.
Manifestacija "Sveti Trifun 2020", uz podršku Udruženja vinara Beograda......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Ulaznice za Exit skuplje od 1. jula

Ulaznice za jedanaesti Exit poskupeće 1. jula, kada će redovna cena četvorodnevne ulaznice iznositi 10990 dinara. ...

Green caffe

Green caffe se nalazi u naselju "Retenzije", na međi između Zemuna i Novog Beograda, preko puta nekadašnje Industrije obu...

Novosadski sajam knjiga 2008.

Književnica i pozorišna rediteljka Vida Ognjenović otvorila je na Novosadskom sajmu Medjunarodni salon knjiga i izložbu u...