Početna » Fun » Priča se »

Sandra Obradović u vezi sa Mićom?!

 
Detalji

Mića Jovanović je veren već godinama, ali i dalje se okreće za drugima!

 
 

Sad znamo ko će biti novo “zaštitno lice” Megatrenda: Sandra Obradović

- Mi smo samo prijatelji. Najnormalnije je da s prijateljem popiješ kafu ili odeš na večeru – naglasila je plavokosa voditeljka.
Sandra Obradović u ljubavi je s Mićom Jovanovićem, vlasnikom i rektorom Megatrend univerziteta, saznaje Kurir. Njih dvoje već neko vreme uživaju u tajnoj vezi, iako poznati biznismen ima verenicu, a od Sandre je stariji više od tri decenije!

- Sandra i Mića se često pojavljuju zajedno po kafićima i restoranima. Tada ne uspevaju da sakriju zaljubljene poglede, pogotovo Mića, koji je potpuno odlepio za voditeljkom – kaže dobro obavešteni izvor ovog lista i dodaje:
- Mića je već godinama veren s nekoliko decenija mlađom Milicom Đorđević, ali je oduvek bio slab na lepe devojke. Pričalo se da je donedavno bio u šemi i s Natašom Bekvalac i da je pevačica upravo zahvaljujući tome dobila posao na Megatrendu, gde je neko vreme radila u marketingu, a pre toga je bila zaštitno lice Univerziteta. Navodno je Nata dobila otkaz kad je prekinula vezu s Mićom, a baš u to vreme je Sandra diplomirala na tom fakultetu!

Pozvali smo Miću, koji nije bio iznenađen našim pitanjem da li je u tajnoj vezi sa Obradovićevom.

- Uh… Šta da vam kažem? Sem pukog prijateljstva, među nama nema ničega. Očekivao sam da će me neko zvati jer sam čuo da se to priča po gradu – rekao je Jovanović. I Sandra je slično reagovala.

Sandra Obradović postala je poznata nakon što je u rijalitiju “Farma” zavela Marka Đurovskog, koji je tada bio u vezi s devojkom sa kojom je i dan-danas. U isto vreme, Obradovićeva se zabavljala sa izvesnim rukometašem iz Požarevca. Nakon toga je bila i sa pevačem Slobom Vasićem, koji je, kako se pričalo, sve što bi zaradio trošio na nju.

A Milica Đorđević je, kako se pisalo, sa Megatrenda najurila Marijanu Mateus, koja je želela da na račun bliskih odnosa s Jovanovićem upiše master studije na Fakultetu za dizajn. Kad je Marijana došla u Jovanovićevu kancelariju, naletela je na njegovu verenicu Milicu, koja joj je prvo “očitala bukvicu” i potom je isterala iz zgrade.

Izvor: scandal.rs, kurir 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Kad su cvetale tikve
Roman Dragoslava Mihajlovića, „Kad su cvetale tikve“ prvi put je objavljen 1968. godine i izazvao je u to vreme značajnu reakciju socijalističkog režima....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

VI teniski turnir poznatih ličnosti

Tenis je i dalje omiljeni sport i ponos Srbije ! „Sveta zemlja“ našeg tenisa i dom čuvenog ATP 250 turnira vodećih pro...

Performans Marte Jovanović "25. maj"

"Na Dan mladosti, praznik koji je slavio omladinu SFRJ i Titov rođendan, umetnica Marta Jovanović rekreirala je situaciju r...

Bekvalac predstavlja Megatrend

Pevačica postala zaštitno lice, ali ne očekuje da će joj to omogućiti protekciju....