Početna » Fun » Priča se »

Verili se Marijana i Nemeš!

 
Detalji


Nemeš ju je ostavio u samom finalu “Velikog brata”. Marijana se nije vratila mužu nego je otišla u porodični dom u Knin. Nikola Nemešević (23) poverovao je ukućanima da je Marijana koketirala sa drugima. Ostavio ju je pred milionima gledalaca. Vezi sa udatom ženom najviše se protivila njegova majka Nada.

 
 

Ljubav iz Velikog brata se nastavlja i u stvarnom svetu

- Sada su u Beogradu, ali družili smo se prošle nedelje. Posetili su me u Dalmaciji, a jedno veče provodili smo se u Zagrebu zajedno sa Sorajom i Lesterom – rekao je Horvat Čagalj (34).
Da ljubav Nemeša i Marijane cveta istom jačinom kao i na početku “Velikog brata” prošlog marta, dokazuju njihova virtualna veridba. Marijana se na Fejsbuku pohvalila da je verena.

Pobednica poslednjeg “Velikog brata” na Fejsbuku se hvali kako više nije u vezi nego da je verena. Golupčići međutim, prijateljima nisu ništa rekli o pomenutom događaju.

Posle preljuba pred kamerama i strastvene i turbulentne afere sa pet godina mlađim Nikolom Nemeševićem, Marijana Čvrljak (28) ostavila je supruga Ivana i uzela devojačko prezime. Na Fejsbuku je napisala da je opet Marijana Kovačević, a ubrzo je objavila i novi ljubavni status – u vezi.

Da ljubav sa Nemešom cveta istom jačinom kao i na početku rialitija, dokazuje virtuelna veridba. Još uvek nije poznato kada će Marijana i Nikola pred oltar, ali prijatelji kažu da su zaljubljeniji nego ikada i nerazdvojni.

Marijana je presrećna jer se Nemeš odlično slaže sa njenom ćerkom sa kojom se često druži. Nemeša su prihvatili i Marijanin otac Ivo kao i sestre Sendi i Maja. Pobeda u prvom regionalnom reality šou “Big Brother” Kninjanki Marijani donela je nagradu od 104.700 evra. Plavokosa zavodnica navodno je polovinu novca već dala dečku Nemešu. Možda na taj način želi da mu pomogne u muzičkoj karijeri. Prevareni bivši muž nije želeo da joj uzme novac.

(Izvor:Blic)Pogledaj i:

veliki brat

,

facebook

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Osama - Kasaba u Njujorku
Živopisna i ekspresivna priča o odrastanju, prijateljstvu, ljubavi i ratu u formi romana......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Fejsbuk: 80 miliona "lažnjaka"

Fejsbuk je objavio procene da iza 8,7 odsto profila na toj društvenoj mreži ne stoje pravi korisnici. Od tog broja 4,8 odst...

Karlo kritikovao sve ukućane u VB

Karlo je povratkom u „Velikog brata” za samo dva dana napravio pometnju među ukućanima. ...

Facebook na berzi 2012. godine?

Facebook, koji je polovinom ovog meseca dostigao cifru od pola milijarde korisnika, trebalo bi da odloži izlazak na berzu za...