Početna » Fun » Priča se »

Vlada smuvao zvezdu „Granda“!

 
Detalji

Tokom takmičenja za zvezde „Granda“, Nikolina je otkrila da je u vezi s Ljubišom Dodikom, rođakom predsednika Republike Srpske.

 
 

Komplimenti koje je Vlada Stanojević upućivao svaki put kada bi najavljivao bosansku kandidatkinju Nikolinu Kovač u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ sada su postali jasni, jer je voditelj do ušiju zaljubljen u mladu pevačicu, ali i ona u nje

Voditelj u vezi s pevačicom Nikolinom Kovač.
Rano je da pričam o tome. Nikolina trenutno nije u Beogradu, već je kod svojih u Sarajevu, ali smo u stalnom kontaktu.

Mogu da kažem da je ona jedna divna, prelepa i lepo vaspitana mlada dama, s kojom bih voleo da imam ozbiljniju vezu - izjavio je Vlada za nedeljnik „Helou“, a tome u prilog ide i činjenica da je poznati voditelj prekinuo dvogodišnju vezu s Ninom Božić, koja je utehu pronašla u naručju zvezde „Granda“ Saše Kapora.

Zbog Vladinog priznanja, kontaktirali smo i sa Nikolinom Kovač, koja je demantovala vezu sa Stanojevićem, ali ne i simpatije.

- Pa Vlada i ja nismo u vezi. Ja ne mogu da zaboravim podršku koju mi je Vlada pružao tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“. Mi smo tada imali neki stihijski odnos, nismo mnogo pričali, ali uvek smo se lepo odnosili jedno prema drugom.

Ali u ovom trenutku, niko kao on mi ne privlači pažnju - zbunjeno je izjavila Nikolina, koja je potvrdno odgovorila kada smo je pitali da li je ljubav s Vladom na pomolu.

- Može se reći. Uskoro bi trebalo da se preselim u Beograd, tako da ćemo se Vlada i ja još bolje upoznati, ali ne želim unapred da govorim.

Trenutno sam veoma okupirana novim albumom koji ću izdati sledeće godine, ali i planovima za život u Beogradu - rekla je lepa bosanska pevačica za „Alo!“, a mi bismo rekli: „Nek vam je sretno i berićetno!“


Nikolina bila u vezi s Dodikovim rođakom!
Tokom takmičenja za zvezde „Granda“, Nikolina je otkrila da je u vezi s Ljubišom Dodikom, rođakom predsednika Republike Srpske, o čemu je „Alo!“ pisao, a sada ponovo za naš list izjavljuje da je s njim raskinula pre šest meseci.

- Ja sam slobodna već pola godine i Vlada je jedini dečko koji je okupirao moju pažnju - izjavila je Nikolina i tako otkrila da je za Vladu teren pripremljen. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Kad su cvetale tikve
Roman Dragoslava Mihajlovića, „Kad su cvetale tikve“ prvi put je objavljen 1968. godine i izazvao je u to vreme značajnu reakciju socijalističkog režima....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Rozga u strahu, progoni je obožavalac

Jelena Rozga plaši se da izađe iz stana zbog obožavaoca koji je uznemirava i prati....

Farma: Milena, Dragana ili Dejan?

Farmeri u duel poslali Draganu, publika je najmanje glasova dala Dejanu, a Zadruga je zbog šaputanja kaznila Milenu....

Parovi se skidali do gole kože

Parovi organizovali striptiz žurku, ljubili se, pipali i bludničili do zore....