Početna » Fun » Priča se »

Mitrović me uvek isplati pre vremena!!!

 
Detalji

Ti što laprdaju na sva usta, bolje da me se klone - završio je Boki.

 
 

Nakon što se u javnosti pojavila informacija da je Bojan Jovanovski u dugovima do guše i da se svim „dužnicima“ izvlačio tako što je krivio Željka Mitrovića, koji mu navodno nije isplatio honorar, Boki 13 tvrdi da radi za profesionalca koji mu

Makedonac tvrdi da nije u dugovima.
Naime, Jovanovski za „Alo!“ priča kako nema nikakvih finansijskih problema i kako mnogi preko njegovog imena žele da budu u novinama.

- Meni nije jasno kako neko može javno da laže, a zna da za to nema nikakvih dokaza. Kako sam mogao da se izvlačim nekome da nemam para i čekam isplatu od Željka Mitrovića za „Farmu“, kada mi je vlasnik Televizije „Pink“ novac dao unapred?!

Nikada na toj televiziji nisam uskraćen niti za novac niti za bilo šta drugo! Lažljivi ljudi me ne interesuju, a i verovatno su čuli šta se sve spremam da radim od oktobra meseca, pa hoće da mi se nakače na grbaču - priča za naš list Bojan i dodaje da živi galantno kao i do sada.

- U Makedoniji sam zbog trenutne situacije u kojoj se nalazim i živim jako dobro, kao i do sada. Sve i da ne zarađujem, roditelji, hvala bogu, imaju za sve moje potrebe.

Neću da se pravdam nikome, a u moj džep ne dozvoljavam da bilo ko zaviruje! Ti što laprdaju na sva usta, bolje da me se klone - završio je Boki. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Pijana Danijela Vranic divljala dzipom

Kraljica splavova pravila darmar po centru grada sa 1,84 promila alkohola u krvi. Kad ju je patrola zaustavila, udarila polic...

Farma: Milena, Dragana ili Dejan?

Farmeri u duel poslali Draganu, publika je najmanje glasova dala Dejanu, a Zadruga je zbog šaputanja kaznila Milenu....