Početna » Fun » Priča se »

Nemoj da mi nešto fali s jahte!

 
Detalji

Željkov rat protiv gusara se nastavlja.

 
 

Vlasnik Pink medija grupe upozorava hrvatsku carinu šta će se desiti ako njegov brod bude oštećen ili opljačkan.

More, gusari, ne pljačkajte brod!
Jahta „El Bosko V“ Željka Mitrovića još je usidrena u Kaštelima, u Splitu. Na fotografiji koju je Kurir nedavno objavio vidi se nepoznati muškarac kako tumara po brodu vlasnika „Pink medija grupe“.

Mitrović u izjavi za naš list najavljuje da se „hrvatski gusari i pirati“ neće dobro provesti ukoliko se pokaže da s jahte fali nešto od dragocenosti.

- Najverovatnije ću tužiti hrvatsku carinu. Međunarodni sud čeka razrešenje upravnog postupka u Hrvatskoj vezanog za moj brod. A što se tiče budućnosti gusara i pirata, oni će svoje radnje mnogo ranije objasniti u pojedinačnim krivičnim postupcima.

Posebno će biti zanimljivo ukoliko se ispostavi da su pojedine dragocenosti, koje su moja lična imovina, u međuvremenu nestale - upozorava Mitrović i dodaje:
- Mi ćemo u svakom slučaju podneti krivične prijave protiv onih koji su već dokazano (sud potvrdio) počinili krivično delo zloupotrebe službenog položaja i kršenja procedure u postupku oduzimanja i prodaje tuđe imovine - zaključuje Mitrović.


Uskoro imena „gusara“

Mitrović ističe da se u Hrvatskoj sprema istraga protiv ljudi koji su učestvovali u aferi „jahta“:
- Ako su moje informacije tačne, a obično jesu, ovih dana će u Hrvatskoj biti sprovedena istraga o učesnicima u zaveri povodom otimačine mog broda od strane bahatih državnih gusara koji sebe nazivaju carinskim organima.

Očekujem da će imena koja će se pojaviti na listi osumnjičenih biti imena onih carinika, hrvatskih tajkuna, kao i pojedinih prodavaca brodova na koje mi od početka ovog slučaja i sumnjamo. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Farma: Milena, Dragana ili Dejan?

Farmeri u duel poslali Draganu, publika je najmanje glasova dala Dejanu, a Zadruga je zbog šaputanja kaznila Milenu....

Jovana prevarila Željka!!!

Jovana Janković navodno već duže vreme u tajnoj vezi s bivšim proslavljenim reprezentativcem, koji često boravi u Italij...

Nova Farma od 12. septembra

Treći serijal rijalitija počeće nedelju dana ranije nego što je bilo najavljeno....