Početna » Fun » Priča se »

Jelena Karleuša se seli u Trusku!

 
Detalji

Kad su se selili u Englesku, hvalila se kako će joj komšinica biti kraljica Elizabeta.

 
 

Jelena Karleuša se seli u Tursku, jer će njen suprug Duško Tošić, najverovatnije, potpisati ugovor s fudbalskim klubom Trabzon!

Pevačica će, dakle, živeti na relaciji Srbija-Turska.
Jelena Karleuša se seli u Tursku, jer će njen suprug Duško Tošić, najverovatnije, potpisati ugovor s fudbalskim klubom Trabzon!

- Duško je juče otputovao u Tursku na poslednje preglede pred potpisivanje ugovora, a godišnje će zarađivati pola miliona evra. Verovatno će mu se i Jelena i ćerke pridružiti - otkriva nam izvor blizak paru.

Pevačica će, dakle, živeti na relaciji Srbija-Turska:

- Od kada je sa Jelenom, Duško je igrao u Nemačkoj, Engleskoj i Francuskoj i ona je uvek živela na relaciji neka od tih država - Srbija, pa će tako biti i ovaj put. Potpuno je logično da podrži svog supruga, što ne znači da će zapostaviti karijeru. Ipak je ona surovi profesionalac - zaključuje naš izvor.

Kad su se selili u Englesku, hvalila se kako će joj komšinica biti kraljica Elizabeta, međutim, sada joj okruženje i neće biti tako glamurozno. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
64. Međunarodni beogradski sajm knjiga
Beogradski sajam knjiga, 64. po redu, uz učešće oko 500 izlagača, održan je od 20. do 27. oktobra na Beogradskom sajmu, pod sloganom „Pismo=Glava“. ...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Bazen u kući Velikog brata

Na Košutnjaku sve spremno za novih 12 učesnika „Velikog Brata“....

Lotar Mateus se opet razvodi

Nemački fudbalaski trener se po četvrti put razvodi, jer ga je sadašnja supruga, ukrajinska manekenka Kristina Lilijan pre...

Goga Sekulić: Šokiraću vas!

Folkerka najavljuje novi album....