Početna » Fun » Priča se »

Ceca za 4 sata zaradila 775.000 evra!

 
Detalji

Ceca je ovaj veliki uspeh uveče proslavila sa saradnicima, prijateljima i porodicom uz „dom perinjon“.

 
 

Za samo četiri i po sata novu Cecinu pesmu „Šteta za mene“, po ceni od 118 dinara, skinula 774.344 fana.

Sad ne treba da brine.
Dugo najavljivana pesma Svetlane Ražnatović „Šteta za mene“ puštena je juče tačno u podne u prodaju na sajtu „Miligram mjuzika“. Za samo četiri i po sata numeru su, po ceni od 118 dinara, skinula čak 774.344 fana, saznaje Kurir!

- U prvom satu bilo je 125.000 ulazaka na sajt, odnosno 35 logovanja u sekundi, što je dovelo do preopterećenja sajta i nemogućnosti da svi rezervišu pesmu „Šteta za mene“.

Odmah smo angažovali dodatne servere i dodatnu tehničku podršku. Ne možemo da kažemo koliko je do sada kupljeno pesama, ali u svakom slučaju, interesovanje publike je ogromno, što nama ukazuje da smo uvođenjem daunloda uradili pravu stvar i unapredili muzičko tržište. Takođe, to nam ukazuje i da je pesma odlična, kao i čitav album - naglasio je Aleksandar Milić Mili u izjavi za Kurir.

Ovo je prva od devet pesama, a kompletan CD „Ljubav živi“ biće u prodaji 17. juna. Do tada pevačica i te kako ima razloga za slavlje.

- Ceca je ovaj veliki uspeh uveče proslavila sa saradnicima, prijateljima i porodicom uz „dom perinjon“. U poslednja dva dana dobila je više od 1.000 pisama, plišane medvediće i cveće. Dugo se osećala loše i razočarano, ali sad je mnogo bolje - navodi Kurirov izvor blizak Ceci.

Da podsetimo, pevačica je dužna da plati državi milion i po evra jer je za toliko oštetila budžet Srbije kroz transfere 10 fudbalera FK Obilić. Sad je već skupila za prvu ratu.


Aleksandar MiliĆ Mili: Ceca je oduševljena

Aleksandar Milić Mili, Cecin kompozitor, ne krije da je prezadovoljan jučerašnjom prodajom nove pesme.

- Znam koliko dugo i kvalitetno smo radili CD, kao i da je tim najvećih profesionalaca ulazio maksimalnu energiju, dok je Ceca s posebnim emocijama otpevala pesme. Sad sam uveren da će nastati do sada neviđena euforija kada publika čuje kompletan album, koji je do sada nešto najbolje što sam za Cecu napravio.

Šta vam je Ceca rekla kad je videla koliki ste uspeh postigli?
- Izuzetno se raduje što publika reaguje tako pozitivno. Oduševljena je.


Obračun na Jutjubu: Razbila Lepu Brenu

Pravi mali rat vođen je na Jutjubu. Na ovom sajtu iz časa u čas postavljane su Cecina i Brenina nova pesma, s tim što je „Metak s posvetom“ osvanuo čak 12 sati ranije od „Štete za mene“.

Ali ni ta vremenska prednost nije pomogla da Lepa Brena nadjača Svetlanu Ražnatović. Prva je do 16 časova imala ukupno 7.759 pregleda, dok je druga veća tada bila na brojci od 28.538 preslušavanja.


Saša Popović: Brenina pesma se prodaje kao luda

Pokušali smo da saznamo koliko puta je tokom jučerašnjeg dana skinuta Brenina pesma „Metak s posvetom“, koja je, po istoj ceni kao i Cecina, mogla da se kupi putem SMS i zvaničnog sajta, ali nismo uspeli u toj nameri.

- Znaćemo sutra, ali ide kao ludo - rekao nam je kratko Saša Popović. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Promućkaj telefon

Kako da se bez gledanja proveri da li su stigle nove poruke i kakvo je stanje baterije - mućkanjem!...

Goga Sekulić: Šokiraću vas!

Folkerka najavljuje novi album....

Pac-Man oštetio privredu

Animirani logo koji je Internet pretraživač Google postavio na svoju glavnu stranicu u čast kultne igrice Pac-Man....