Početna » Fun » Priča se »

Parovi se skidali do gole kože

 
Detalji

Kada su se neki od njih preselili u toalet, koji nije pokriven kamerama. A šta su tamo radili, nije teško pretpostaviti.

 
 

Parovi organizovali striptiz žurku, ljubili se, pipali i bludničili do zore.

Skidanje do gole kože.
Nakon što su Draško Alorić i njegova devojka Jovana Jevtović izbačeni zbog neprimernog ponašanja, ostali ukućani „Parova“ napravili su striptiz žurku.

Prvo su se u dnevnoj sobi razgolitili i „dohvatili“ karatista Miloš Vuković i Ivana Milutinović, dok su ih ostali posmatrali kako se pipaju i simuliraju seks. To nije smetalo Miloševoj devojci Zorici, koja se i sama uključila u prljavi ples.

Ubrzo se radnja iz dnevne sobe preselila u spavaću, gde su Ivana, Kristina i Dragana priredile striptiz samo za muški oči.

One su se skidale, smejale i dodirivale, a s obzirom na to kako su ih muškarci gutali očima, nema sumnje da su i uživale.
I tako sve do jutra, kada su se neki od njih preselili u toalet, koji nije pokriven kamerama. A šta su tamo radili, nije teško pretpostaviti.


Varao sam ženu!

Peđa D’Boj javno je ispričao kako je, dok je nastupao u Istri, prevario ženu sa izvesnom misicom:
- Nastupao sam sa bendom u Istri, a u hotelu smo bili smešteni s nekim misicama. Jedna od njih me je pitala može li da se istušira kod mene u sobi i ja sam joj dozvolio. Čekao sam da završi, a kako je dugo nije bilo, ušao sam u sobu, a ona gola u krevetu. I tu se dogodilo šta se dogodilo. Bilo je lepo, ali to je samo seks, ništa više. Volim svoju ženu, i to niko ne može da pokvari.


Ivana je biseksualka!

Ivan Gavrilović je otkrio Slađi Delibašić da mu se Ivana Milutinović poverila kako voli i muškarce i žene.
Ivan: Rekla je da je biseksualka!
Slađa: Šalila se!
Ivan: Ne verujem da se šalila! Ej, Slađo, gde mi živimo? Ona kao može da bude i sa muškarcem i sa ženom. Čak je rekla mojoj Marini da nju neće da dira. Dirala je Kristinu, a ona devojka pobegla.
Slađa: Ta Ivana, kakva god da je, bolja je od Dragane. Ova mala je strašno nevaspitana! 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Seksi izdanje Megan Foks

Zvezda filma „Transformersi”, seksepilna glumica Megan Foks, po mnogima trenutno najlepša holivudska akterka, krasiće n...

Stiže još jedan "Sex and the City" film

Michael Patrick King potvrdio je da će uskoro početi rad na još jednom "Seks i grad" filmu kao i da će Sarah Jessica Park...

Čeda ima novu ćuku od 30.000 dolara!

Lider LDP nosi skupoceni švajcarski sat marke „Hublot“ iz ograničene serije, koji košta i do 30.000 dolara....