Početna » Fun » Priča se »

Parovi se skidali do gole kože

 
Detalji

Kada su se neki od njih preselili u toalet, koji nije pokriven kamerama. A šta su tamo radili, nije teško pretpostaviti.

 
 

Parovi organizovali striptiz žurku, ljubili se, pipali i bludničili do zore.

Skidanje do gole kože.
Nakon što su Draško Alorić i njegova devojka Jovana Jevtović izbačeni zbog neprimernog ponašanja, ostali ukućani „Parova“ napravili su striptiz žurku.

Prvo su se u dnevnoj sobi razgolitili i „dohvatili“ karatista Miloš Vuković i Ivana Milutinović, dok su ih ostali posmatrali kako se pipaju i simuliraju seks. To nije smetalo Miloševoj devojci Zorici, koja se i sama uključila u prljavi ples.

Ubrzo se radnja iz dnevne sobe preselila u spavaću, gde su Ivana, Kristina i Dragana priredile striptiz samo za muški oči.

One su se skidale, smejale i dodirivale, a s obzirom na to kako su ih muškarci gutali očima, nema sumnje da su i uživale.
I tako sve do jutra, kada su se neki od njih preselili u toalet, koji nije pokriven kamerama. A šta su tamo radili, nije teško pretpostaviti.


Varao sam ženu!

Peđa D’Boj javno je ispričao kako je, dok je nastupao u Istri, prevario ženu sa izvesnom misicom:
- Nastupao sam sa bendom u Istri, a u hotelu smo bili smešteni s nekim misicama. Jedna od njih me je pitala može li da se istušira kod mene u sobi i ja sam joj dozvolio. Čekao sam da završi, a kako je dugo nije bilo, ušao sam u sobu, a ona gola u krevetu. I tu se dogodilo šta se dogodilo. Bilo je lepo, ali to je samo seks, ništa više. Volim svoju ženu, i to niko ne može da pokvari.


Ivana je biseksualka!

Ivan Gavrilović je otkrio Slađi Delibašić da mu se Ivana Milutinović poverila kako voli i muškarce i žene.
Ivan: Rekla je da je biseksualka!
Slađa: Šalila se!
Ivan: Ne verujem da se šalila! Ej, Slađo, gde mi živimo? Ona kao može da bude i sa muškarcem i sa ženom. Čak je rekla mojoj Marini da nju neće da dira. Dirala je Kristinu, a ona devojka pobegla.
Slađa: Ta Ivana, kakva god da je, bolja je od Dragane. Ova mala je strašno nevaspitana! 
 
 
Za Vašu pažnju
 
16. Beogradski salon vina
16. Beogradski salon vina, biće održan 6. i 7. decembra 2019. u hotelu Hyatt Regency...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

"PIVAGRA" za bolji seks!

Vlasnici etnosela "Montenegro" u Breznima u Pivi, braća Milonja i Radonja Blagojević, promovišu novo piće "pivagru", za k...

Beba samo što nije

Branislav Lečić vodio suprugu Ninu na pregled, a porođaj se može očekivati pre aprila....

Bučan seks zabranjen u Brajtonu

Sud u Brajtonu, gradu na jugu Engleske, je odlučio da tridesetdvogodišnji Adam Hinton ne sme više da vodi ljubav u stanu s...