Početna » Fun » Priča se »

Ceca i Karleuša ekskluzivci

 
Detalji

Ko preživi, pričaće!

 
 

Dve ljute protivnice potpisaće ugovor sa novom produkcijom „ružičaste televizije“ .

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović biće prvi ekskluzivci „Pink rekordsa“, nove produkcijske kuće TV Pink!
Dve najveće zvezde uskoro bi trebalo da potpišu ugovor, a Željko i Milica Mitrović planiraju da u svoje jato okupe mnoge pop i folk pevače. Od septembra gledaoci će moći da prate i dve nove emisije „Superstar“ (pandan „Zvezdama Granda“) i „Pink šou“.

- Ceca je već bila na razgovoru sa čelnicima Pinka. Pregovarali su da ona album objavi za novu muzičku produkciju, a između ostalog, dogovorili su se i da ona svoj studio ubuduće ustupa za potrebe „Pink rekordsa“. Velika Mitrovićeva želja je da dovede i Jelenu Karleušu, što će se po svemu sudeći i desiti. Ne samo da će u svojoj produkciji imati dve vrhunske pevačice već će se prvi put desiti da ljute protivnice budu ekskluzivci iste muzičke produkcije - ispričao nam je izvor blizak „Pink rekordsu“.

Istinitost naših informacija potvrdila nam je i Jelena Karleuša.

- Željko zna da sam ja i u dobru i u zlu bila i ostala uz njega. Sve za Željka i TV Pink! Teodor Kirjaku, koji je kupio TV Foks, moj je dobar prijatelj, on mi je lično mnogo pomogao u Grčkoj. Svi znaju da smo imali odličnu poslovnu saradnju kada sam bila ekskluzivac „Heven mjuzika“ u sklopu „Antena grupe“, ali objasnila sam mu i on dobro zna da ostajem verna Pinku - naglasila je Jelena.

Za razliku od nje, Ceca je bila nešto uzdržanija u komentarima.

- Već godinama imam apsolutnu podršku televizije Pink u promovisanju novih albuma. Čula sam se sa Željkom Mitrovićem, ali nismo se još zvanično dogovorili. Sada sam u fazi intenzivnog rada na albumu, a kao što sam rekla, u godinama iza nas bilo je mnogo uspešne saradnje - kazala je Ražnatovićeva.

U svetlu novih pregovora između Saše Popovića i Željka Mitrovića, još se ne zna da li će vlasnik Pinka odustati od namere da forsira „Pink rekords“ ili će, kao do sada, sve prepustiti „Grand produkciji“.

(Kurir) 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Tom Džouns ukrao kokošku. Neka je!

Legendarni Tom Džouns (69) konačno će moći da kroči u velško selo Fočriv, jer su ga meštani skinuli sa crne liste na ...

Marijana raskinula sa Nemešom?

Nemeša ne čeka hladan tuš samo od Velikog Brata, već i od Marijane....

Tuning Styling Sound Car Show

Na Paliću je 21. juna 2008. održan Tuning Styling Sound Car Show! Manifestacija koja se svake godine održava kraj Palićko...