Početna » Fun » Priča se »

Ceca i Karleuša ekskluzivci

 
Detalji

Ko preživi, pričaće!

 
 

Dve ljute protivnice potpisaće ugovor sa novom produkcijom „ružičaste televizije“ .

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović biće prvi ekskluzivci „Pink rekordsa“, nove produkcijske kuće TV Pink!
Dve najveće zvezde uskoro bi trebalo da potpišu ugovor, a Željko i Milica Mitrović planiraju da u svoje jato okupe mnoge pop i folk pevače. Od septembra gledaoci će moći da prate i dve nove emisije „Superstar“ (pandan „Zvezdama Granda“) i „Pink šou“.

- Ceca je već bila na razgovoru sa čelnicima Pinka. Pregovarali su da ona album objavi za novu muzičku produkciju, a između ostalog, dogovorili su se i da ona svoj studio ubuduće ustupa za potrebe „Pink rekordsa“. Velika Mitrovićeva želja je da dovede i Jelenu Karleušu, što će se po svemu sudeći i desiti. Ne samo da će u svojoj produkciji imati dve vrhunske pevačice već će se prvi put desiti da ljute protivnice budu ekskluzivci iste muzičke produkcije - ispričao nam je izvor blizak „Pink rekordsu“.

Istinitost naših informacija potvrdila nam je i Jelena Karleuša.

- Željko zna da sam ja i u dobru i u zlu bila i ostala uz njega. Sve za Željka i TV Pink! Teodor Kirjaku, koji je kupio TV Foks, moj je dobar prijatelj, on mi je lično mnogo pomogao u Grčkoj. Svi znaju da smo imali odličnu poslovnu saradnju kada sam bila ekskluzivac „Heven mjuzika“ u sklopu „Antena grupe“, ali objasnila sam mu i on dobro zna da ostajem verna Pinku - naglasila je Jelena.

Za razliku od nje, Ceca je bila nešto uzdržanija u komentarima.

- Već godinama imam apsolutnu podršku televizije Pink u promovisanju novih albuma. Čula sam se sa Željkom Mitrovićem, ali nismo se još zvanično dogovorili. Sada sam u fazi intenzivnog rada na albumu, a kao što sam rekla, u godinama iza nas bilo je mnogo uspešne saradnje - kazala je Ražnatovićeva.

U svetlu novih pregovora između Saše Popovića i Željka Mitrovića, još se ne zna da li će vlasnik Pinka odustati od namere da forsira „Pink rekords“ ili će, kao do sada, sve prepustiti „Grand produkciji“.

(Kurir) 
 
 
Za Vašu pažnju
 
16. Beogradski salon vina
16. Beogradski salon vina, biće održan 6. i 7. decembra 2019. u hotelu Hyatt Regency...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Nove grudi za festival

Mlada pevačica Jelena Kostov planira da uveća poprsje za dva broja....

Najgore poznato lice je...

Muzičar Igi Pop u anketi je proglašen za "ponosnog" vlasnika najružnijeg lica među poznatima....

Ništa od veridbe Ene i Kačara

Pevačica Ena Popov demantovala je pisanje nemačke i domaće štampe da se nedavno verila sa fudbalerom....