Početna » Fun » Priča se »

"Grand" ostaje na TV Pink!

 
Priča se | dodato 04.08.2010.
Detalji

Eeeee tako se to radi!!!

 
 

Grand je uslove prihvatio kao dugoročniju i bolju opciju, a ne kratkoročnu koju je nudio Foks.

Nema zezanja, kod gazda Žeksa!!!
Pored jučerašnje informacije da je "Grand produkcija" napustila TV Pink, čak i nezvaničnih podatka da je čelnim ljudima "Granda" ponuđeno 15 miliona evra za prelazak na TV Foks, saopšteno je da je sporazum na relaciji "Grand" – "Pink", ipak postignut.

Nezvanična informacija je prvo došla od jednog od vlasnika "Granda" Saše Popovića, a sve je zvanično potvrđeno u "Nacionalnom dnevniku" televizije "Pink".

U saopštenju se kaže da je „posle analize dosadašanje saradnje i burne reakcije javnosti usledio novi sastanak na kome je odlučeno da se nastavi saradnja pod uslovima koje je Pink nudio na početku pregovora. Grand je uslove prihvatio kao dugoročniju i bolju opciju, a ne kratkoročnu koju je nudio Foks, a uz spremnost da na zahtev Pinka podigne kvalitet i kulturni nivo svih svojih emisija.

Grand je prepoznao Pink kao izuzetno stabilnog parnera koji svoje poslovanje bazira na dugoročnim sagledavanjima i višegodišnjim planovima, kao uporište za visoke rezultate na svim nivoima biznisa u okviru snage sistema u odnosu na kratkoročnije ponude konkurenata koje proizilaze iz želje i planova za bržim pozicioniranjem koje svakako nosi rizik.

Sve ovo rezulturalo je obnovom saradnje, tačnije pomirenjem i pronalaženjem zajedničkog jezika Pinka i Granda“
, navodi se u saopštenju predsednika „Pink media Group“, Željka Mitrovića. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Kursadzije napustile Grand

Popularni humoristički serijal se više neće emitovati u okviru "Grandovih" emisija, ali ostaje na Pinku....

LOTO ubuduće na Prvoj

Popularna igra na sreću će od 3. juna biti emitovan na Prvoj srpskoj televiziji, a nova LOTO devojka je Aleksandra Obradovi...

A.F.W.: Moda briše granice

U Beogradu je počeo prvi Adria Fashion Week na kojem su se predstavile modne kuće i dizajneri iz regiona....