Početna » Fun » Priča se »

Propali pregovori „Granda“ i „Foksa“

 
Detalji

Direktor za komunikacije TV „Foks“ Aleksandar Radoš u izjavi za „Blic“ ne želi da govori o našim saznanjima.

 
 

Iako je u utorak izgledalo da je sve dogovoreno, danas su pregovori propali, a nije bilo moguće saznati šta je razlog.

Bolje vrabac u ruci, nego golub na grani.
Direktor „Granda“ Saša Popović i bogati Grk Minos Kirjaku, koji je „Foks“ kupio od Ruperta Mardoka krajem prošle godine, sreli su se pre nekoliko dana na grčkom ostrvu Mikonos kako bi se dogovorili o saradnji i prelasku emisija „Grand produkcije“ na njegovu stanicu.

Iako je u utorak izgledalo da je sve dogovoreno, danas su pregovori propali, a nije bilo moguće saznati šta je razlog - velika suma koju su čelnici „Granda“ tražili (ponuđeno im je 15 miliona evra za tri sezone) ili nedovoljan broj ponuđenih termina.

Kao bomba je juče odjeknula vest da TV „Pink“ raskida saradnju sa „Grandom“ jer je „Grand“, kako je navedeno u saopštenju koje je potpisao Željko Mitrović, „izašao iz okvira korektnosti poslovanja dugogodišnjih partnera i dotakao politiku ucenjivanja i nerealnih postavki“.

U saopštenju je navedeno i da „nijedan format ove produkcije neće naći svoje mesto u programskoj šemi TV ‘Pink’ i da je saradnja prekinuta“. Mitrović je prekid saradnje sa Sašom Popovićem i Lepom Brenom obrazložio rečima da „ne želi da podlegne pritiscima i da nastavi poslovanje na način koji nije primeren“.

Kako „Blic“ saznaje, raskol na relaciji Mitrović - Popović traje već nekoliko nedelja, a pre desetak dana bilo je jasno da od produžetka saradnje nema ništa. Popović se tada okrenuo alternativi - pregovorima sa bogatim vlasnikom „Foksa“ koji želi da napravi najgledaniju televiziju u Srbiji.

Direktor za komunikacije TV „Foks“ Aleksandar Radoš u izjavi za „Blic“ ne želi da govori o našim saznanjima i objašnjava da u jesenjoj šemi „Foksa“ neće biti mesta za emisije „Granda“.

Programska šema Televizije „Foks“ za narednu sezonu je odavno napravljena i u njoj nije bilo mesta za programe „Grand produkcije“. Televizija „Foks“ nikada zvanično nije dala nikakvu ponudu „Grand produkciji“ - kaže Radoš. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Riberi optužen za seks?

Francuski reprezentativac i zvezda Bajerna iz Minhena Frank Riberi, umešan je u seks skandal sa maloletnom prostitutkom....

24 sata Elegancije

Prošlog vikenda,super glamurozna manifestacija 24 SATA ELEGANCIJE je učinila da Grand Casino Beograd i plato ispred njega p...

Stigla je dvomilionita!

Kakva noć! Otvoreno nebo, fanki veseli zvuci, ljubav u vazduhu, cipelice za ples najvrednije nagrade koje je jedan posetilac...